reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny! Wróciłam właśnie z ozdabiania pierniczków u przyjaciółki, miałam tak próbnie rano zatestowac (jeszcze bez spiny, dzisiaj prawdopodobnie 10 dpo), ale stwierdziłam, że mam tych easy tyle, że sobie siknę jeszcze przed snem. Tego zobaczyć się nie spodziewałam 🫢 Wycisnęłam z siebie drugie siki na pinka i też delikatna kreska ☺️ Z rana powtórze, mam nadzieję, że jeszcze tam będą 🤞

IMG_7846.jpeg

Dzień dobry 😄 troszkę się wbijam kolejkę bo zapisana byłam na jutro ale wiadomo, że cierpliwość nie jest mocną stroną staraczki i sikałam już wczoraj 😜 te bez plastików z wczoraj (na górze poranny, na dole wieczorny), te z plastikami dzisiaj (moczone 10 sekund, rozebrane po 3,5 minucie😅) chyba coś z tego będzie 😊🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Załączniki

• IMG_4002.jpeg
    IMG_4002.jpeg
    126,6 KB · Wyświetleń: 192
  • IMG_4004.jpeg
    IMG_4004.jpeg
    75,5 KB · Wyświetleń: 190
Dziewczyny! Wróciłam właśnie z ozdabiania pierniczków u przyjaciółki, miałam tak próbnie rano zatestowac (jeszcze bez spiny, dzisiaj prawdopodobnie 10 dpo), ale stwierdziłam, że mam tych easy tyle, że sobie siknę jeszcze przed snem. Tego zobaczyć się nie spodziewałam 🫢 Wycisnęłam z siebie drugie siki na pinka i też delikatna kreska ☺️ Z rana powtórze, mam nadzieję, że jeszcze tam będą 🤞

Zobacz załącznik 1593758
Muszą być bo całkiem ładne kreski 🤞🏻✊🏻

Dzień dobry 😄 troszkę się wbijam kolejkę bo zapisana byłam na jutro ale wiadomo, że cierpliwość nie jest mocną stroną staraczki i sikałam już wczoraj 😜 te bez plastików z wczoraj (na górze poranny, na dole wieczorny), te z plastikami dzisiaj (moczone 10 sekund, rozebrane po 3,5 minucie😅) chyba coś z tego będzie 😊🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Musi być 😍 ✊🏻 wybierzesz się na betę jutro ?

🥺💝

reklama
a pokaż proszę jak wyglądają po upieczeniu :)

Tu upieczone (jedno lekko przypalone bo piekarnik za mocno się rozgrzał i partia mi się za mocno zarumieniła 😂) kwadraciki nie przyjarane też mają wzór dobrze widoczny

Załączniki

• af4aff5b-3eae-4d12-9c07-39baed9b74c9.jpeg
    af4aff5b-3eae-4d12-9c07-39baed9b74c9.jpeg
    93,1 KB · Wyświetleń: 91
  • a28fe073-18c8-49b2-adc6-3260250a32ec.jpeg
    a28fe073-18c8-49b2-adc6-3260250a32ec.jpeg
    84,5 KB · Wyświetleń: 90
Do góry