Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też to odpaliłam!Siedzę pod kocem, piję herbatkę z cytryną i oglądam „to właśnie miłość” taniec wymiata
Poczytałam o właściwościach, nie wiem jak z jej dostępnością tutaj. A sądzisz, że mogłaby wspomóc antybiotyk? Masz z nią jakieś doświadczenia?Bardzo polecam jeżówke purpurową.
Znalazłam takie coś? A Tobie w czym pomogła?Bardzo polecam jeżówke purpurową.
Super ten wałekJa się dziś wzięłam za pierniczki bo choinka przyjechała, tylko jest krzywa w donicy i Pan dostawca powiedział że jak odmarznie ziemia to jutro ja przechylic i będzie prosta No zobaczymy.
Ale mi na grzańca ochoty narobilyscie bo sobie świąteczny klimacik zrobiłam a nie mam czerwonego wina tylko różowe półsłodkie
Ale za to pachnie pierniczkami!
Super ten wałek
miałam zapytać wcześniej ale za dużo dzisiaj biegaliśmy. Ten antybiotyk dostałaś z polskiej klinik? Bo my to braliśmy zapobiegawczo na malarię przed Kenia więc chyba przydało by się może coś bardziej celowanegoZnalazłam takie coś? A Tobie w czym pomogła?
Tak, od Pani dr w polskiej przychodni.miałam zapytać wcześniej ale za dużo dzisiaj biegaliśmy. Ten antybiotyk dostałaś z polskiej klinik? Bo my to braliśmy zapobiegawczo na malarię przed Kenia więc chyba przydało by się może coś bardziej celowanego