Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób po prostu test. Takie nakręcanie się i doszukiwanie objawów może sprawić, że niepowodzenie będzie bardziej bolesne (czego oczywiście nie życzę). Jeśli to o czym piszesz miałoby być objawami ciąży, to test powinien być już pozytywny.Kurde,już nic nie rozumiem, z rana bolał mnie brzuch jak na okres,później zobaczyłam śluz lekko zabarwiony na różowo,teraz nic,biały śluz i brak bolu brzucha
Czy ja wariuje już? chyba muszę czekać do jutra,ale nie daje mi to spokoju,w dodatku zawsze przed okresem mam wilczy apetyt a teraz nie jestem w stanie dokończyć żadnego posiłku apetyt zerowy
I ja też cd action od taty zawsze brałam do czytaniaZa dzieciaka czytałam to w cd-action xD
Potrzebuje porady mądrych głów tutaj. Poszłam dzisiaj na krew, przy okazji zbadałam sobie kwas foliowy i mam powyżej normy. Przyjmuje na codzień jakieś tabsy z kwasem, czy to powyżej normy sugeruje, że mam na chwilę odstawić? Czy dla osób starających się o ciążę i ciężarnych są inne normy? Kopie w sieci i niewiele mogę znaleźć na ten temat…
Dwa - zbadałam proga, mam taki niby owulacyjny, dzisiaj mam 27dc i ciągle pozytywne owulaki od 2 tygodni, czyli co - owulacja na dniach czy daleko jeszcze do niej? Help
O matulko też chcę takie!@LadyCaro grzaniec za powodzenie iui!
Może zrób test dzisiaj?Kurde,już nic nie rozumiem, z rana bolał mnie brzuch jak na okres,później zobaczyłam śluz lekko zabarwiony na różowo,teraz nic,biały śluz i brak bolu brzucha
Czy ja wariuje już? chyba muszę czekać do jutra,ale nie daje mi to spokoju,w dodatku zawsze przed okresem mam wilczy apetyt a teraz nie jestem w stanie dokończyć żadnego posiłku apetyt zerowy