reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Poczytałam o właściwościach, nie wiem jak z jej dostępnością tutaj. A sądzisz, że mogłaby wspomóc antybiotyk? Masz z nią jakieś doświadczenia?
Tak. u mnie wyszedł paciorkowiec grupy B I przypisano mi antybiotyki. Całą górę. Ale od znajomego dowiedziałam się właśnie że jeżówka może mi to wyleczyć. Brałam ja i mąż przez miesiąc. Powierzyłam test I wyszedł idealnie. Jeżówka jest bardzo wszechstronna na prawdę polecam spróbować. Ja brałam w tabletkach.

Załączniki

• IMG_20231209_221015.jpg
    IMG_20231209_221015.jpg
    133,8 KB · Wyświetleń: 48
Tak. u mnie wyszedł paciorkowiec grupy B I przypisano mi antybiotyki. Całą górę. Ale od znajomego dowiedziałam się właśnie że jeżówka może mi to wyleczyć. Brałam ja i mąż przez miesiąc. Powierzyłam test I wyszedł idealnie. Jeżówka jest bardzo wszechstronna na prawdę polecam spróbować. Ja brałam w tabletkach.
Zapomniałam dodać że trzeba jeżówke z propolisem łączyć

Ja się dziś wzięłam za pierniczki bo choinka przyjechała, tylko jest krzywa w donicy i Pan dostawca powiedział że jak odmarznie ziemia to jutro ja przechylic i będzie prosta 😂😂 No zobaczymy.
Ale mi na grzańca ochoty narobilyscie bo sobie świąteczny klimacik zrobiłam a nie mam czerwonego wina tylko różowe półsłodkie 😒
Ale za to pachnie pierniczkami! 🤤
Podziel się proszę przepisem 🥰

A próbowałaś mezoterapię mikroigłową? Robię od ponad roku i widzę niezłe efekty. Też swego czasu chciałam zrobić sobie botox bo koleżanka bardzo serdecznie mi polecała i poszłam nawet go zrobić tylko trafił mi się lekarz który najpierw chciał wszystko dokładnie omówić i ewentualnie umówić się na kolejną wizytę na zrobienie tego botoxu.
Wyjaśnił mi że (bo mi najbardziej zależało na kurzych łapkach) ogólnie ostrzukuje się nie tylko to "problematyczne" miejsce ale ogólnie prawie całą twarz bo jeśli jedna partia mięśni jest sparaliżowana to wzmaga się aktywność innych. Ja o tym akurat nie wiedziałam więc mnie to trochę odstraszyło.
Oczywiście nie sugeruję że ty nie jesteś doinformowana lub że to nie jest dobry pomysł itp, żeby nie było 🤗😋
Wzmożoną praca innych mięśni to pikuś 🙈 dla mnie najbardziej ryzykowna jest reinerwacja - nerw zawsze będzie szukał połączenia, które da odpowiedź. Tym sposobem możemy doprowadzić do sytuacji, że chcąc zmarszczyć brwi np. Się dziwimy 🙈 nawet jeden zabieg niesie pewne ryzyko. Zanim. To zrobię pogadam jeszcze na spokojnie i omówię moje czoło 🙂 jeśli się okaże, że jedynym rozwiazaniem jest botox co 6 miesięcy, to zwyczajnie pokocham moją zmarszczkę 🙈 chce zobaczyć na ile uda się zrelaksować te mięśnie i na inne nauczę się nie marszczyć. Już w miarę potrafię to skontrolować. Zobaczymy 🤷 trochę będzie eksperyment 😂 ale kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana 🙈

Kurde,już nic nie rozumiem, z rana bolał mnie brzuch jak na okres,później zobaczyłam śluz lekko zabarwiony na różowo,teraz nic,biały śluz i brak bolu brzucha
Czy ja wariuje już? 🫣🤣 chyba muszę czekać do jutra,ale nie daje mi to spokoju,w dodatku zawsze przed okresem mam wilczy apetyt a teraz nie jestem w stanie dokończyć żadnego posiłku 😬🙄 apetyt zerowy
Zrób test 🙂 to wiele wyjaśni

reklama
Do góry