amusedxxx
Moderator
Przykro mi bardzo, cały czas miałam nadzieje na pozytywne zakończenie u CiebiePrzesunęłam USG na jutro. Mam nadzieję, ze nie będą mi znowu kazali czekać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo, cały czas miałam nadzieje na pozytywne zakończenie u CiebiePrzesunęłam USG na jutro. Mam nadzieję, ze nie będą mi znowu kazali czekać
Ja tak miałam teraz w sierpniu. Czułam się jak przy przeziębieniu, ból mięśni, miałam gorączkę. Następnego dnia wszystko przeszło a test wyszedł pozytywnyDziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Test zaplanowany na jutro![]()
Bardzo mi przykroMam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Ojej.. współczujęMam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Bardzo mi przykroPrzesunęłam USG na jutro. Mam nadzieję, ze nie będą mi znowu kazali czekać
No to fajny był ten matematyk z liceum. Taką matematykę to ja rozumiem a nie tylko te sinusy i cosinusyZ małym opóźnieniem, ale jestem
Moje dwie apki pokazują mi okres na wczoraj i na jutro, zrobiłam test w pt i był negatywny. Zrobię zatem jutro jeszcze raz - @Mademoiselle_Nika proszę o wpisanie na 4.12.
Co do penisówNieważna jest długość magicznej pałeczki, ale jej tajemna moc, jak mawiał mój matematyk z liceum
@babielato_ gratulacje
Bardzo mi przykro![]()
Ja tak się czułam plus miałam katar wodnisty i do tego ból piersi ( które nigdy nie bolały) 10 dpo wyszedł pozytywDziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
tak, jest to możliwe. Trzymam kciuki za jutrzejszy testDziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....