reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Co znaczy pojęcie okropny w łóżku? 😁😅 Nie mam porównania proszę o przykłady 🤣🤣
Temat do rozmowy na niedzielny wieczór girls ☀️
Pozwolę sobie i się wtracę w rozmowę o penisach i seksie 😎😈

Uważam, że na seks nie składa się tylko wielkość penisa ale całość. I jednej może odpowiadać mniejszy penis, drugiej większy więc nie oceniałabym facetów i seksu przez pryzmat wielkości penisa (tak samo jak jeden facet lubi mniejsze piersi, a drugi wielkie 🤷🏻‍♀️).
Odnośnie udanego seksu liczy się też technika, namiętność, chęć, preferencje osób, no i my też w tym bierzemy udział.
Jedna woli szybki numerek z wielkim penisem, druga długi z mniejszym, trzecia woli anal, a czwarta wiązania 😈

No i nawet z jednym partnerem seks jest różny , raz lepszy, raz gorszy.

Dlatego nie rozumiem trochę porównywania penisów wśród facetów bo wielkość nie zawsze ma znaczenie. No a jeśli mówimy o partnerze na stałe to akurat penis ma mniejsze znaczenie niż charakter :)

reklama
Mam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Season 10 Hug GIF by Friends

I fell you..

My z mężem nie pijący (nie to, że nigdy nie piliśmy - starość). Dr w klinice powiedział, że powinnam pić czerwone wytrawne wino na endometrium. Średnio mi to szło. Argument? "a widziała pani, żeby patola miała problem z zachodzeniem w ciążę?
Czemu nie mam pomarańczy. 😔😔😔 Jak ja bym się napiła grzańca !!!

Z moim byłym okropnym w łóżku najdłuższy seks może trwał z 3 minuty. Zwykle minutę😖 Nigdy przy nim nie doszłam. Teraz najkrótszy seks z moim chłopem to 40 minut (nie liczę gry wstępnej) i zawsze dochodzę. Mój były nawet nie chciał iść do lekarza, on w ogóle myślał tylko o sobie nigdy nie było gry wstępnej, żadnego całowania nawet, nic. Byleby on sobie doszedł i od razu spanie.
Też uważam, że najgorszy sex to taki, gdy partnerowi nie zależy na przyjemności drugiej osoby. I fakt jest taki, że gdy mu zależy to rozmiar ma mniejsze znaczenie. Chociaz też trafiłam na takiego z mniejszym od średniej i słaby był ten seks po prostu. Ja lubię czasami na ostro i mocno więc z małym, tak się nie da. Moj na szczęście ma taki rozmiar, że przez 15 lat może do 3 razy nie doszłam, z przyczyn zewnętrznych a nie wynikających z rozmiaru.

Pozwolę sobie i się wtracę w rozmowę o penisach i seksie 😎😈

Uważam, że na seks nie składa się tylko wielkość penisa ale całość. I jednej może odpowiadać mniejszy penis, drugiej większy więc nie oceniałabym facetów i seksu przez pryzmat wielkości penisa (tak samo jak jeden facet lubi mniejsze piersi, a drugi wielkie 🤷🏻‍♀️).
Odnośnie udanego seksu liczy się też technika, namiętność, chęć, preferencje osób, no i my też w tym bierzemy udział.
Jedna woli szybki numerek z wielkim penisem, druga długi z mniejszym, trzecia woli anal, a czwarta wiązania 😈

No i nawet z jednym partnerem seks jest różny , raz lepszy, raz gorszy.

Dlatego nie rozumiem trochę porównywania penisów wśród facetów bo wielkość nie zawsze ma znaczenie. No a jeśli mówimy o partnerze na stałe to akurat penis ma mniejsze znaczenie niż charakter :)
Technika jest najważniejsza, chociaż ja najlepiej oceniam partnerów, którzy byli "średniakami", jak byl zbyt mały to brakowało jakiegoś flow, a jak za duży to też jakoś nie mógł się dobrze ułożyć 🤣 ale może to wciąż kwestia techniki, a nie rozmiaru, trudno powiedzieć 🤷‍♀️

Też uważam, że najgorszy sex to taki, gdy partnerowi nie zależy na przyjemności drugiej osoby. I fakt jest taki, że gdy mu zależy to rozmiar ma mniejsze znaczenie. Chociaz też trafiłam na takiego z mniejszym od średniej i słaby był ten seks po prostu. Ja lubię czasami na ostro i mocno więc z małym, tak się nie da. Moj na szczęście ma taki rozmiar, że przez 15 lat może do 3 razy nie doszłam, z przyczyn zewnętrznych a nie wynikających z rozmiaru.
Dokładnie! Ja też lubię mocno i ostro, a zwyczajnie mniejszy penis mnie nie satysfakcjonuje. Jak mi mój chłop powiedział, ile ma cm, to się wystraszyłam i myślałam, że będzie boleć, bo jednak jestem drobna, ale na szczęście nie boli, on mi wczoraj powiedział, że jego najbardziej podnieca przyjemność kobiety i nie rozumie, jak znajomi mu mówią, że oni to mogą z każdą, bez jakichkolwiek uczuć i tylko myśleć o tym, żeby im dobrze było, a nasz przyjaciel nam dwa razy w tygodniu mówi, jak to znowu z kolejną się przespał😖

Dziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Test zaplanowany na jutro 😮‍💨

reklama
Z małym opóźnieniem, ale jestem :)
Moje dwie apki pokazują mi okres na wczoraj i na jutro, zrobiłam test w pt i był negatywny. Zrobię zatem jutro jeszcze raz - @Mademoiselle_Nika proszę o wpisanie na 4.12.

Co do penisów ;) Nieważna jest długość magicznej pałeczki, ale jej tajemna moc, jak mawiał mój matematyk z liceum 😂

@babielato_ gratulacje :)

Mam wynik. 3488 czyli znowu spadek o 200. Wracam do Was.
Bardzo mi przykro :(

Do góry