reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Test zaplanowany na jutro 😮‍💨
Ja tak miałam teraz w sierpniu. Czułam się jak przy przeziębieniu, ból mięśni, miałam gorączkę. Następnego dnia wszystko przeszło a test wyszedł pozytywny 🙈 Może to był przypadek 🙃 ale trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie ✊

Z małym opóźnieniem, ale jestem :)
Moje dwie apki pokazują mi okres na wczoraj i na jutro, zrobiłam test w pt i był negatywny. Zrobię zatem jutro jeszcze raz - @Mademoiselle_Nika proszę o wpisanie na 4.12.

Co do penisów ;) Nieważna jest długość magicznej pałeczki, ale jej tajemna moc, jak mawiał mój matematyk z liceum 😂

@babielato_ gratulacje :)

Bardzo mi przykro :(
No to fajny był ten matematyk z liceum. Taką matematykę to ja rozumiem a nie tylko te sinusy i cosinusy 🤣

Dziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Ja tak się czułam plus miałam katar wodnisty i do tego ból piersi ( które nigdy nie bolały) 10 dpo wyszedł pozytyw

reklama
tak, jest to możliwe. Trzymam kciuki za jutrzejszy test :)

Do góry