reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

Dziewczyny, czy spotkałyście się, żeby podwyższona temperatura i takie rozbicie jak przy przeziębieniu (ból głowy, pleclw, zmęczenie) mogły wskazywać na ciążę? Jestem taka rozwalona od wczoraj, normalnie dziś już bym się obudziła z katarem/bólem gardła/kaszlem a tu nic....
Test zaplanowany na jutro 😮‍💨
Czekamy na jutrzejszy test✊✊🤞🤞

reklama
U mnie też już lampeczki na karniszach :)
Zamówiłam choinkę i będzie około 10grudnia :-))
Juz drugi raz kupuję z porządnymi korzeniami by móc ja wysadzić., ta z ubiegłego ładnie rośnie :-)
Ja kupiłam z niby porządnym korzeniem, niestety uschła. Musiała być kopana z gruntu i upychają w donicy bo okazało się że korzenie mocno przycięte były.

Dziewczynki, mam betę 🥹
Z przedwczorajszego 36,40 wzrosła na 115,00 🥹

Pora chyba pozwolić sobie uwierzyć w tego Bombelka i pomimo ogromnego strachu przed ponownym powrotem pójść na mamusie.
Bardzo Wam dziękuję za ponad rok wsparcia, za wiarę i za kciuki. Jesteście wspaniałe i niezastąpione.
Mam nadzieję, że tym razem zostanę na mamusiach i że Wy zaraz tam do mnie dołączycie. Czekam tam na Was, a gdybyście mnie potrzebowały, to wiecie, gdzie mnie szukać, jestem dla Was zawsze dostępna 🤍
W końcu mogę wpisać Wielkie GRATULACJE ❤️ bardzo się cieszę i wierzę, że teraz będzie dobrze. Mimo wszystko do końca będę trzymać kciuki na zapas 😁 i zaglądaj do nas czasami wspierając dobrą radą.

Ps. Co ja pierdole. Najlepiej weź mnie że sobą na sierpniówki 🤭🤣

reklama
Jasne, rozumiem Cię.
Chodzi tylko o to, że przyjmowanie progesteronu, luteiny może hamować nie uniknione. W takiej sytuacji najlepiej będzie przyspieszyć wizytę u lekarza (coś kojarzę datę 11.12 u Ciebie) lub udać się na IP.
Przesunęłam USG na jutro. Mam nadzieję, ze nie będą mi znowu kazali czekać

Do góry