anyżowa
Fanka BB :)
@Kanelbulle najlepsze życzenia z okazji urodzin, żeby już niedługo najważniejsze z marzeń się spełniło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się mój były był fatalny w łóżku.... Może z czasem nie było źle (w sumie czasami byłoby lepiej z krótszym czasem), bo on dosłownie rąbał drewno....dla mnie to było przykre. Zwłaszcza, że na samym początku był delikatny i czuły...ale jak ja się zrobiłam bardziej odważna i dominująca to zaczęło być beznadziejnie. Na koniec związku po zakrapianej imprezie zgwałcił mnie analnie (do dziś mam przez to problemy) to już był dla mnie gwóźdź do trumny. I nagle zaczynam być w związku z kolegą z pracy, przyjacielem i przychodzi ten dziwny moment, bo znamy się jak łyse konie, że serio masz na niego ochotę ale nie wiesz od czego zacząć Nie zapomnę jego miny jak popatrzyłam na niego i zapytałam wprost "chcesz się kochać? " No jak cielęTeż uważam, że najgorszy sex to taki, gdy partnerowi nie zależy na przyjemności drugiej osoby. I fakt jest taki, że gdy mu zależy to rozmiar ma mniejsze znaczenie. Chociaz też trafiłam na takiego z mniejszym od średniej i słaby był ten seks po prostu. Ja lubię czasami na ostro i mocno więc z małym, tak się nie da. Moj na szczęście ma taki rozmiar, że przez 15 lat może do 3 razy nie doszłam, z przyczyn zewnętrznych a nie wynikających z rozmiaru.
U mnie 10dpo i nadal biało. Nawet żadnej kreski testowej nie dojrzałam ech, już hormony buzują i człowiek zaczyna znów wątpić czy kiedykolwiek te dwie kreski się pojawią i ma się ochotę rzucić to wszystko w kąt. A potem nadejdzie 1dc i znowu wróci nadzieja. Podziwiam nas wszystkie, że jesteśmy takie silne
Mój mąż na początku związku miewał kłopoty ze wzwodem, bo się stresował czy podoła. Po czasie zrozumiałam jak bardzo poprzedni związek zniszczył jego poczucie własnej wartości. Mi to nie przeszkadzało, sama byłam rozwalona po kilku latach związku i dostosowaliśmy wszystko do wzajemnego komfortu w pewnym momencie się zorientowałam, że jest zawsze w gotowości i mnie olśniło, że zaczął się czuć w pełni komfortowo Dla mnie było szokiem, że ma takie problemy z poczuciem własnej wartości...bo kurcze przystojny, inteligentny, 190. Ja nie mówię, że musi się wszystkim podobać ale nie wierzę, że się nie podobał nikomuDokładnie! Ja też lubię mocno i ostro, a zwyczajnie mniejszy penis mnie nie satysfakcjonuje. Jak mi mój chłop powiedział, ile ma cm, to się wystraszyłam i myślałam, że będzie boleć, bo jednak jestem drobna, ale na szczęście nie boli, on mi wczoraj powiedział, że jego najbardziej podnieca przyjemność kobiety i nie rozumie, jak znajomi mu mówią, że oni to mogą z każdą, bez jakichkolwiek uczuć i tylko myśleć o tym, żeby im dobrze było, a nasz przyjaciel nam dwa razy w tygodniu mówi, jak to znowu z kolejną się przespał
Ja mam 1 dzień cyklu i wzięło mnie przeziębienie Mąż pojechał po pomarańcze do teściowej i nasze wina z wesela (4 lata temu ), żeby mi zrobić grzańca niech tylko się zacznie wolna część wieczoruU mnie 10dpo i nadal biało. Nawet żadnej kreski testowej nie dojrzałam ech, już hormony buzują i człowiek zaczyna znów wątpić czy kiedykolwiek te dwie kreski się pojawią i ma się ochotę rzucić to wszystko w kąt. A potem nadejdzie 1dc i znowu wróci nadzieja. Podziwiam nas wszystkie, że jesteśmy takie silne
hej, to jest wątek miesięczny gdzie co miesiąc zmienia się prowadząca. Jest wątek „staraczki 2023” gdzie mniej się dzieje, ale również dostaniesz odpowiedź na pytania.Cześć. Jestem tu nowa - jeszcze się nie staram (partner nie jest gotowy, ale mam nadzieję, ze względnie niedługo będzie) i czy mogę w takiej sytuacji się zapisać na ławeczkę? I was czytać, czasem o coś spytać itp?
To ja dzisiaj doznałam ulgi Wczoraj już nawet mężowi mówiłam, że chce okres już, teraz, natychmiast zanim wszyscy zginiemyJa też przed okresem i ubierałam dziś choinkę z miną godną Grinch'a. W powietrzu wisiały siekiery zamiast bombek.
Ja lubię, że nie zawsze jest śmiesznie rozmawiamy o prawdziwym życiuja miałam chłopa, który miał problemy z erekcją i nie potrafił się z przed sobą odo tego przyznać. Więc wymagał ode mnie, żebym sama się dotykała a on w tym czasie sobie stawiał, co trwało czasem bardzo długo.
Gdyby umiał się przyznać, ze ma problemy z erekcją i psozedł po pomoc, to bym słowa nie powiedziała. A coś takiego....
Wstyd mi jak to piszę. Wiem, ze miało być śmiesznie
Ja bym odstawiła czym prędzejCały czas biorę luteinę. Nie odstawię bez konsultacji z lekarzem
Ja dzisiaj nasikałam iiii? Chulp także działa (nie ważne, że to był 23 test )Kto jest naiwny i domówił 5 pinków, żeby jeszcze posikać do Mikołajek na na na na ..... tak to ten głupol JA może dostanę dzięki temu szybciej okres