Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie małpa nawiedziła.. szykuję się na kolejny cyklproszę o info jak sytuacja dziewczyn zapisanych na testowanie;
- @nomeolvides - być może przeoczyłam, ale nie widzę info od Ciebie, ostatni post z 4.12
- @natasia142 - jak wyżej, ostatni post 2.12, daj znać
- @Viki5588 - jak wyżej, ostatni post 7.12, daj znać
Wszystkiego najlepszego dla mężaDzisiaj mój mąż ma urodziny, więc byliśmy na obiedzie urodzinowym z teściami. Ukręciłam chałkę, leżymy sobie i oglądamy shreka 2. Generalnie miły dzionek
Nie słyszałam takiego przesąduSłyszałyście może o takim przesądzie, że jak się włoży pod choinkę kocyk niemowlęcy to w kolejne święta będzie się miało dzidziusia?
Z jednej strony bym to zrobiła, a z drugiej boję się, że zamówienie takiego kocyka i sam fakt posiadania go sprawi, że się rozkleję totalnie.
Nie słyszałam o czymś takim. Ale raczej nie zdecydowałabym się zrobić czegoś takiego….Słyszałyście może o takim przesądzie, że jak się włoży pod choinkę kocyk niemowlęcy to w kolejne święta będzie się miało dzidziusia?
Z jednej strony bym to zrobiła, a z drugiej boję się, że zamówienie takiego kocyka i sam fakt posiadania go sprawi, że się rozkleję totalnie.