reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Słyszałyście może o takim przesądzie, że jak się włoży pod choinkę kocyk niemowlęcy to w kolejne święta będzie się miało dzidziusia?
Z jednej strony bym to zrobiła, a z drugiej boję się, że zamówienie takiego kocyka i sam fakt posiadania go sprawi, że się rozkleję totalnie.
Nie słyszałam o tym przesądzie, ale w tym roku akurat podłożyłam zwykły kocyk pod choinkę, żeby mi stojak podłogi nie brudził. Może też zadziała 😀

Nie słyszałam o tym przesądzie, ale w tym roku akurat podłożyłam zwykły kocyk pod choinkę, żeby mi stojak podłogi nie brudził. Może też zadziała 😀
Może powinnam się odciąć od Tiktoka bo mam tego pełno na głównej. Niby nie wierzę za bardzo w przesądy ale człowiek jak zdesperowany to szuka "pomocy" gdziekolwiek 😅

Słyszałyście może o takim przesądzie, że jak się włoży pod choinkę kocyk niemowlęcy to w kolejne święta będzie się miało dzidziusia?
Z jednej strony bym to zrobiła, a z drugiej boję się, że zamówienie takiego kocyka i sam fakt posiadania go sprawi, że się rozkleję totalnie.
5 lat miałam w domu malutkiego pajaca 56 po synku koleżanki, bo tak mi się podobał, że zostawiłam 🙈 później co chwilę na niego wpadałam w szafie 🙂 i myślałam tylko, że kiedyś go założę 🙂

Może powinnam się odciąć od Tiktoka bo mam tego pełno na głównej. Niby nie wierzę za bardzo w przesądy ale człowiek jak zdesperowany to szuka "pomocy" gdziekolwiek 😅
To prawda. Tyle teorii, przesądów i znaków już sobie wymyślałam, a nic się nie sprawdziło do tej pory.

Żeby się nie okazało, że duży koc sprawi, że Ci się teściowa do domu sprowadzi 🤣🤣🤣 cholera wie z tymi przesądami 🙈
I tak jest już u nas tak często, że mam wrażenie jakby mieszkała z nami 😂😂 ale my dzielimy razem podwórko, więc chcąc nie chcąc jestem skazana na teściową 😁

Mysle, że bym zrobiła. A później jak nie wyjdzie to czuła się jak klaun w następne święta. Ale co tam, nie pierwszy raz 🤡

5 lat miałam w domu malutkiego pajaca 56 po synku koleżanki, bo tak mi się podobał, że zostawiłam 🙈 później co chwilę na niego wpadałam w szafie 🙂 i myślałam tylko, że kiedyś go założę 🙂
Ja znów prawie wszystkiego się pozbyłam, wózki sprzedałam i porzyczyłam na wieczne nieoddanie, a wszystko dlatego by jakoś przyciągnąć kolejne dziecko 🤦🏻‍♀️ tak samo jak na nowym miejscu jest przybytek. U nas się to nie sprawdziło, za to u kuzyna męża była przeprowadzka i 3 miesiące później ciąża.

reklama
Do góry