reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

❄️Grudniowe kreski❄️W grudniu gdy św.Mikołaj z prezentami przychodzi 🎅Każda w upragnioną ciążę zachodzi!

reklama
Dziękuję kochana 🫶 Życie bez niego już nigdy nie będzie takie same. To był taki mój człowiek, najlepszy jakiego znałam. Nie znam nikogo, kto miałby takiego tatę. Nigdy bym się nie spodziewała, że stracę go tak wcześnie.
To mi tylko pokazało, że nic w życiu nie jest pewne.
W zeszłym roku nie dość, że mój tata był w święta w szpitalu, to ja sama trafiłam do szpitala na tydzień.. wyszłam dopiero po nowym roku. Wtedy też zniknęłam na dobre z forum.
Ale jak ktoś mi mówi, że wszystko w życiu dzieje się z jakiego powodu, to mam ochotę wyjść z siebie. Delikatnie mówiąc. Ale myślę sobie, że ta osoba albo się oszukuje, bo tak jej łatwiej, albo za mało w życiu ją jeszcze spotkało.
Zgadza się... taka jest smutna prawda , życie już nie jest takie same, kiedy braknie na świecie kogoś bliskiego. Los jest okrutny i przewrotny. Bardzo Ci współczuję, że odszedł za szybko😥

Jak tam Wasza niedziela kochane? 🙂
Ja coś chodzę nabuzowana 😏 a zobaczyłam przed chwilą płodny śluz 😁 to był u mnie taki znak, że owu powinna być do dwóch dni. Strzelę jeszcze owulaczka, może coś pokaże dziś lub jutro 😛
my właśnie wyszliśmy na spacer bo pogoda piekna a i tak musiałam iść na wizytę do gina. Więc przyjemne z pożytecznym ☺️ później widoku to druga część krokietów na mnie czeka ,😏

reklama
Te testy one step mnie dobijają XD 3 kreski-cienie pokazują cały czas. Jeszcze na żadnych testach mi się nie zdarzyło takie coś, a one cały czas tak pokazują. Używałam ich starając się o syna to były grubsze i nie było żadnych fałszywych kresek. Może znowu trafiłam na jakąś zepsutą partię.

Do góry