Ja niestety też nie wychwycilam u mnie było największe 0.99 .[emoji848] A u mnie będzie cykl krótszy aż o 1 dzień [emoji23] zamiast 32 dniowy to będzie 31 dniowy [emoji28]
reklama
Też straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..W marcu poroniłam 8tc, ciężko mi sobie z tym poradzić, brałam później antykoncepcyjne przez 3 miesiące ale nie wiem, nie podpasowały mi i zrezygnowałam. teraz mam regularne cykle 24-25 dni, tyle się tutaj naczytałam o tych negatywnych testach przed małpką, że zdecyduje poczekać do terminu 09.12 przewidywany termin, dzień po urodzinach brata to może i mi się niespodzianka trafi
Trzymam kciuki.. To ty już po owu jesteś
Ewuuu
Fanka BB :)
Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425
No to zwiększ ale chyba do 3 razy dziennie..Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
Ja robilam rano i wieczór i nie wychwyciłam pika.
Ale po objawach bólowych stwierdzam że to już ten moment..
Dziś mniej boli. Lekko zacmi coś lewy jajnik ale już tak delikatnie, a wczoraj było wszystko na maxa..
Może się przesunie.Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..
Wazne ze zdiagnozowana, teraz leżakuj i odpoczywaj..
AniaL92
Fanka BB :)
Bynajmniej wiesz co się dzieje i już masz leki na to. Będzie dobrze a co do endometrium się nie wypowiem bo niestety nie wiem. Może owu będzie później.Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..
Marijalt
Zaciekawiona BB
My zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć co nie znaczy ze marnujemy czasTeż straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
Marijalt
Zaciekawiona BB
i również trzymam kciuki, oby takich rozczarowań jak najmniej wierze w magię światTeż straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
reklama
No to powodzenia i niech grudzień i dla ciebie będzie owocnyMy zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć co nie znaczy ze marnujemy czas