reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja niestety też nie wychwycilam u mnie było największe 0.99 .[emoji848] A u mnie będzie cykl krótszy aż o 1 dzień [emoji23] zamiast 32 dniowy to będzie 31 dniowy [emoji28]

Tak się prezentuje..
No nic teraz zostaje czekanie. Za 14dni się okaże.. Cykl powinien być 28dni.

reklama
W marcu poroniłam 8tc, ciężko mi sobie z tym poradzić, brałam później antykoncepcyjne przez 3 miesiące ale nie wiem, nie podpasowały mi i zrezygnowałam. teraz mam regularne cykle 24-25 dni, tyle się tutaj naczytałam o tych negatywnych testach przed małpką, że zdecyduje poczekać do terminu 😀 09.12 przewidywany termin, dzień po urodzinach brata to może i mi się niespodzianka trafi 😊
Też straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
Trzymam kciuki.. To ty już po owu jesteś 😍😍

Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425

Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
No to zwiększ ale chyba do 3 razy dziennie..
Ja robilam rano i wieczór i nie wychwyciłam pika.
Ale po objawach bólowych stwierdzam że to już ten moment..
Dziś mniej boli. Lekko zacmi coś lewy jajnik ale już tak delikatnie, a wczoraj było wszystko na maxa..

Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..

Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..
Bynajmniej wiesz co się dzieje i już masz leki na to. Będzie dobrze 😉 a co do endometrium się nie wypowiem bo niestety nie wiem. Może owu będzie później. 😉

Też straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
My zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami 😅 z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć 🧐 co nie znaczy ze marnujemy czas 😋

i również trzymam kciuki, oby takich rozczarowań jak najmniej ❤️ wierze w magię świat 🌟🤞🏻

reklama
My zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami 😅 z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć 🧐 co nie znaczy ze marnujemy czas 😋
No to powodzenia i niech grudzień i dla ciebie będzie owocny ❤️❤️

Do góry