reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

IMG_1187.jpg

Dalej nic dalej nic[emoji19] właśnie robię sałatkę warzywną, później idziemy na długi spacer! Pogoda jest cudna!
Zakupiłam dzisiaj pierwsze foremki na pierniki, za tydzień się za nie zabieram. Achhh oby to był magiczny grudzień [emoji3059]

reklama
Czy jak apka podpowiada robić testy 2x dziennie to warto tak robić? Zrobiłam dopiero pierwszy raz, mówi że owu za 4dni ale że już się zaczęły płodne :) Czuję że w tym cyklu może się coś poprzesuwać ze względu na charakter ostatniej @, a objawów owu nigdy nie czułam, jedynie co to zauważałam że w okolicach owu pojawiał się jednorazowo taki jakby czop śluzowy a później już kompletnie nic...myślicie że to taki zwiastun owu czy wtedy już jest po? 🤨

Zobacz załącznik 1207456
Dalej nic dalej nic[emoji19] właśnie robię sałatkę warzywną, później idziemy na długi spacer! Pogoda jest cudna!
Zakupiłam dzisiaj pierwsze foremki na pierniki, za tydzień się za nie zabieram. Achhh oby to był magiczny grudzień [emoji3059]
A który ty dzień cyklu?? Bo ja się glubie tu już która w którym..
Ja pierniczki też planuje zrobić. Też jakoś w następnym tygodniu..

Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..

W takim razie nie pozostaje nic jak czekać na owulacje, na pewno się pojawi [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Czy jak apka podpowiada robić testy 2x dziennie to warto tak robić? Zrobiłam dopiero pierwszy raz, mówi że owu za 4dni ale że już się zaczęły płodne :) Czuję że w tym cyklu może się coś poprzesuwać ze względu na charakter ostatniej @, a objawów owu nigdy nie czułam, jedynie co to zauważałam że w okolicach owu pojawiał się jednorazowo taki jakby czop śluzowy a później już kompletnie nic...myślicie że to taki zwiastun owu czy wtedy już jest po? 🤨
Ja robilam 2x dziennie i przegapilam pika, także warto na pewno robi. Może nawet częściej..

reklama
Do góry