reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja niestety też nie wychwycilam u mnie było największe 0.99 .[emoji848] A u mnie będzie cykl krótszy aż o 1 dzień [emoji23] zamiast 32 dniowy to będzie 31 dniowy [emoji28]

Tak się prezentuje..
No nic teraz zostaje czekanie. Za 14dni się okaże.. Cykl powinien być 28dni.

reklama
W marcu poroniłam 8tc, ciężko mi sobie z tym poradzić, brałam później antykoncepcyjne przez 3 miesiące ale nie wiem, nie podpasowały mi i zrezygnowałam. teraz mam regularne cykle 24-25 dni, tyle się tutaj naczytałam o tych negatywnych testach przed małpką, że zdecyduje poczekać do terminu 😀 09.12 przewidywany termin, dzień po urodzinach brata to może i mi się niespodzianka trafi 😊
Też straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
Trzymam kciuki.. To ty już po owu jesteś 😍😍

Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425

Trzymamy ![emoji16] Ja muszę zwiększyć ilosc sprawdzania lh, bo w aplikacji juz powinna być owu. Kompletnie nie czuje żadnych boleści, tak czekam z tym ananasem i morelami [emoji848][emoji23][emoji23][emoji1]
No to zwiększ ale chyba do 3 razy dziennie..
Ja robilam rano i wieczór i nie wychwyciłam pika.
Ale po objawach bólowych stwierdzam że to już ten moment..
Dziś mniej boli. Lekko zacmi coś lewy jajnik ale już tak delikatnie, a wczoraj było wszystko na maxa..

Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..

Ja już po, infekcja moczową, stąd to wszystko.. Dostałam furagine, ale oprócz tego wszystko w porządku, endometrium 7mm jak w pierwszej fazie cyklu, ale mówi, że owulacji tutaj nie widzi jeszcze a tu już 14dc..
Bynajmniej wiesz co się dzieje i już masz leki na to. Będzie dobrze 😉 a co do endometrium się nie wypowiem bo niestety nie wiem. Może owu będzie później. 😉

Też straciłam ciąże w 8 tygodniu, także wiem co czujesz.. Ale trzeba się podnieść i dalej walczyć.. Ja 2 lata Czekałam i w końcu podjęliśmy decyzję że to już czas..
My zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami 😅 z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć 🧐 co nie znaczy ze marnujemy czas 😋

i również trzymam kciuki, oby takich rozczarowań jak najmniej ❤️ wierze w magię świat 🌟🤞🏻

reklama
My zdecydowaliśmy, że nie będziemy naciskać, teraz biorę witaminy z luteina, kwas foliowy i w ogóle wywróciłam nam dietę do góry nogami 😅 z tą owu to sama nie wiem. Mierze temperaturę, ale brakuje mi wprawy i jeszcze zapominam przez co ciężko się sugerować, testów nie robiłam, a ze śluzu samego tez ciężko powiedzieć 🧐 co nie znaczy ze marnujemy czas 😋
No to powodzenia i niech grudzień i dla ciebie będzie owocny ❤️❤️

Do góry