reklama
Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425
powodzenia i nastepne kreseczki na tescie ciazowym
E
Em82
Gość
U ciebie to taki konkret.. Owocnych starań.. Widzę że jedna za drugą ma..
Powodzenia, żeby Twoje następne testy miały [emoji3498]
Dziękuję wam [emoji173] tak bardzo bym chciała na ciazowym też takie zobaczyć [emoji7]powodzenia i nastepne kreseczki na tescie ciazowym
Ja testować będę 12.12, ewentualnie 10.12 więc już zmieniłam w tabelce..
Jeszcze chwila i zaczynam testowanie grudniowe..
Ja tez sie zastanawiam czy nie zmienic. Owu byla pozniej i 6.12 obawiam sie ze nic nie wyjdzie . Bedzie za wczesnie. OvuFriend pokazuje ze @ powinna przyjsc 7.12 a premom ze 10.12 . Ale sklaniam sie do 7.12 raczej. Zreszta zobaczymy.
Jak coś zmienić to daj znać i to zrobię.. Ja 12dpo już spróbuję testować jak ostatnio..Ja tez sie zastanawiam czy nie zmienic. Owu byla pozniej i 6.12 obawiam sie ze nic nie wyjdzie . Bedzie za wczesnie. OvuFriend pokazuje ze @ powinna przyjsc 7.12 a premom ze 10.12 . Ale sklaniam sie do 7.12 raczej. Zreszta zobaczymy.
Hej. Opowiedz coś więcej. Jak długie cykle, kiedy testować będziesz..Hej, jestem nowa tutaj. Właściwie zaglądałam tu, ale tylko poczytać. Razem z chłopakiem zdecydowaliśmy, że co ma być to będzie, więc jestem
Jak coś zmienić to daj znać i to zrobię.. Ja 12dpo już spróbuję testować jak ostatnio..
To zmien mi na 7.12 to bedzie 12dpo. Wczesniej nie ma sesu.
AniaL92
Fanka BB :)
Powodzenia kochana owocnych starańDziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425
reklama
Marijalt
Zaciekawiona BB
W marcu poroniłam 8tc, ciężko mi sobie z tym poradzić, brałam później antykoncepcyjne przez 3 miesiące ale nie wiem, nie podpasowały mi i zrezygnowałam. teraz mam regularne cykle 24-25 dni, tyle się tutaj naczytałam o tych negatywnych testach przed małpką, że zdecyduje poczekać do terminu 09.12 przewidywany termin, dzień po urodzinach brata to może i mi się niespodzianka trafiHej. Opowiedz coś więcej. Jak długie cykle, kiedy testować będziesz..