reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Ja testować będę 12.12, ewentualnie 10.12 więc już zmieniłam w tabelce..
Jeszcze chwila i zaczynam testowanie grudniowe..

reklama
Ja testować będę 12.12, ewentualnie 10.12 więc już zmieniłam w tabelce..
Jeszcze chwila i zaczynam testowanie grudniowe..

Ja tez sie zastanawiam czy nie zmienic. Owu byla pozniej i 6.12 obawiam sie ze nic nie wyjdzie . Bedzie za wczesnie. OvuFriend pokazuje ze @ powinna przyjsc 7.12 a premom ze 10.12 . Ale sklaniam sie do 7.12 raczej. Zreszta zobaczymy.

Ja tez sie zastanawiam czy nie zmienic. Owu byla pozniej i 6.12 obawiam sie ze nic nie wyjdzie . Bedzie za wczesnie. OvuFriend pokazuje ze @ powinna przyjsc 7.12 a premom ze 10.12 . Ale sklaniam sie do 7.12 raczej. Zreszta zobaczymy.
Jak coś zmienić to daj znać i to zrobię.. Ja 12dpo już spróbuję testować jak ostatnio..

reklama
Hej. Opowiedz coś więcej. Jak długie cykle, kiedy testować będziesz..
W marcu poroniłam 8tc, ciężko mi sobie z tym poradzić, brałam później antykoncepcyjne przez 3 miesiące ale nie wiem, nie podpasowały mi i zrezygnowałam. teraz mam regularne cykle 24-25 dni, tyle się tutaj naczytałam o tych negatywnych testach przed małpką, że zdecyduje poczekać do terminu 😀 09.12 przewidywany termin, dzień po urodzinach brata to może i mi się niespodzianka trafi 😊

Do góry