No na to wychodzi, że nie wychwyciłam tego największego piku..Czyli mialas z zaskoczenia jak ja. Zaciskam kciuki za owocne starania
reklama
No i super, chociaż chyba to też zależy od mężczyzny jak znosi taką presję..
Umówiłam się na 12 do innego ginekologa, bo już do poniedziałku nie chciałam czekać, ma dobre opinie, więc oby coś zaradził..Spokojnie. Pytał co pokazał i tyle.
Powiedziałam mu, że nie mówiła a aby nie wywierać na nim presji, że dziś musimy i koniec..
To daj znać jak tam u lekarzaNo i super, chociaż chyba to też zależy od mężczyzny jak znosi taką presję..
Umówiłam się na 12 do innego ginekologa, bo już do poniedziałku nie chciałam czekać, ma dobre opinie, więc oby coś zaradził..
AniaL92
Fanka BB :)
Podpinam się czekamy na wieściTo daj znać jak tam u lekarza
E
Em82
Gość
Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]
U ciebie to taki konkret.. Owocnych starań.. Widzę że jedna za drugą ma..Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425
reklama
Powodzenia, żeby Twoje następne testy miały [emoji3498]Dziewuszki trzymajcie za mnie kciuki[emoji173] u mnie dziś pozytyw na teście owu [emoji4][emoji1695][emoji1695]Zobacz załącznik 1207425