reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

reklama
Śnieg.... dałabym wiele żeby zobaczyc. Nie lubie ogolnie zimy ale juz sie steskniłam za śniegiem. Moj mlodszy synek widzial raz [emoji20] marze o tym źeby udalo sie przyjechac do PL na swieta i zeby chociaz troszke tego sniegu spadlo. Zeby dzieciaki wyhasały sie na polu z psami w sniegu [emoji12]
A co snów to ja dzis mialam taki durny sen ze gdzies leciec mialam samolotem a okazalo sie ze kolezanka nie wziela mojej walizki i bylam bez ubran a potem ten samolot zamiast leciec , jechał, plynał, nurkował. No takie głupoty jakich dawno nie było [emoji23]
A gdzie mieszkasz jeśli można zapytać? Ostatnią jakąś porządna zimę to pamiętam jako nastolatka 😅 marzy mi się jeszcze taka solidna zima żeby mróz ozdabiał okna 😍 wczoraj z ciekawości sprawdzałam pogodę to niby na święta ma spaść śnieg mam nadzieję, że w tym roku coś się pojawi 😁

Dziewczyny to znowu ja że swoimi wynikami. 13 listopada robiłam sama z siebie z ciekawości podstawowe badania hormonalne, zrobiłam wtedy między innymi tsh, ft3 i ft4. Te dwa ostatnie miałam podwyższone. We wtorek byłam u gimekologa skonsultować wyniki i na badaniach. Stwierdził że wg niego trochę dziwny wynik tarczycy bo tsh miałam ładne i nie chciał wierzyć że przy takim.ladnym tsh może być podwyższone ft3 i ft4. Zaproponował bym zrobiła to badanie jeszcze raz ale w innym labo. Dziś zrobiłam cały pakiet tarczy razem anty tg i anty tpo. I normalnie zglupialam. Wszytko w normie oprócz anty tg. Co to może znaczyć?
Screenshot_20201128-134056_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134049_Samsung%20Internet.jpeg
Screenshot_20201128-134040_Samsung%20Internet.jpeg

A gdzie mieszkasz jeśli można zapytać? Ostatnią jakąś porządna zimę to pamiętam jako nastolatka [emoji28] marzy mi się jeszcze taka solidna zima żeby mróz ozdabiał okna [emoji7] wczoraj z ciekawości sprawdzałam pogodę to niby na święta ma spaść śnieg mam nadzieję, że w tym roku coś się pojawi [emoji16]

Ja mieszkam obecnie w Holandii wiec przez dwa lata co tu mieszkam spadł raz odrobinke na 2 h ( mlodszy mial roczek ) a w PL pochodze spod Olsztyna na warmii i mazurach.

Oooo hahah ale ten świat mały ja dokładnie spod Olsztyna ale długo mieszkałam w Olsztynie. Mam swój dom na wsi i tak bardzo chcialbym przyjechac na swieta. I jeszcze jakby śnieżek spadl ... bajka.
Ja też mieszkam na wsi😉. No brakuje tego śniegu, chociaż na święta niech by spadł. Wtedy byłyby prawdziwe święta 🌨️☃️❄️

reklama
Do góry