Noo super by było , ale zobaczymy jak to będzie [emoji4]W nowy rok wejdziesz jako mamusia [emoji1320][emoji1766]
Na razie trzymam kciuki za was [emoji2]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo super by było , ale zobaczymy jak to będzie [emoji4]W nowy rok wejdziesz jako mamusia [emoji1320][emoji1766]
A my za CiebieNoo super by było , ale zobaczymy jak to będzie [emoji4]
Na razie trzymam kciuki za was [emoji2]
A gdzie mieszkasz jeśli można zapytać? Ostatnią jakąś porządna zimę to pamiętam jako nastolatka marzy mi się jeszcze taka solidna zima żeby mróz ozdabiał okna wczoraj z ciekawości sprawdzałam pogodę to niby na święta ma spaść śnieg mam nadzieję, że w tym roku coś się pojawiŚnieg.... dałabym wiele żeby zobaczyc. Nie lubie ogolnie zimy ale juz sie steskniłam za śniegiem. Moj mlodszy synek widzial raz [emoji20] marze o tym źeby udalo sie przyjechac do PL na swieta i zeby chociaz troszke tego sniegu spadlo. Zeby dzieciaki wyhasały sie na polu z psami w sniegu [emoji12]
A co snów to ja dzis mialam taki durny sen ze gdzies leciec mialam samolotem a okazalo sie ze kolezanka nie wziela mojej walizki i bylam bez ubran a potem ten samolot zamiast leciec , jechał, plynał, nurkował. No takie głupoty jakich dawno nie było [emoji23]
A gdzie mieszkasz jeśli można zapytać? Ostatnią jakąś porządna zimę to pamiętam jako nastolatka [emoji28] marzy mi się jeszcze taka solidna zima żeby mróz ozdabiał okna [emoji7] wczoraj z ciekawości sprawdzałam pogodę to niby na święta ma spaść śnieg mam nadzieję, że w tym roku coś się pojawi [emoji16]
Ooo Olsztyn? Ja okolice MrągowaJa mieszkam obecnie w Holandii wiec przez dwa lata co tu mieszkam spadł raz odrobinke na 2 h ( mlodszy mial roczek ) a w PL pochodze spod Olsztyna na warmii i mazurach.
Ooo Olsztyn? Ja okolice Mrągowa [emoji16]
Ja też mieszkam na wsi. No brakuje tego śniegu, chociaż na święta niech by spadł. Wtedy byłyby prawdziwe świętaOooo hahah ale ten świat mały ja dokładnie spod Olsztyna ale długo mieszkałam w Olsztynie. Mam swój dom na wsi i tak bardzo chcialbym przyjechac na swieta. I jeszcze jakby śnieżek spadl ... bajka.
Ja testować będę 12.12, ewentualnie 10.12 więc już zmieniłam w tabelce..
Jeszcze chwila i zaczynam testowanie grudniowe..