reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Bardzo miło się czytało twój komentarz, nie powiem 😊😍 ale nie będę się nakręcała. Już raz w wakacje się nakręciłam i rozczarowanie okropnie bolało. Tez się zastanawiam czy to może niedobór progesteronu. Ogólnie mam troche trądziku wiec może 🤨 może jak przyjdzie mi @ powinnam zrobić badania hormonalne? Chce iść prywatnie bo NFZ robi sobie jaja z pacjentów..... i wiecie może kiedy najlepiej takie badania zrobić? W którym dniu cyklu? Bardzo proszę kochane kobitki o pomoc 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

Też od razu pomyślałam o plamieniu implantacyjnym. Cierpliwość i spokój, tak trudne ale najważniejsze w drugiej fazie cyklu 🙃 Spróbuj się może zrelaksować, zająć głowę czymś innym i poczekać jeszcze te kilka dni, aby zrobić test 😍 Trzymam kciuki, kiedy testowanie? 😊

reklama
@JakDeszcz dlatego napisalam Ci że nie chcę ci robić nadziei. Opisałam jak było wtedy u mnie i tego ci życze. Moim zdaniem gdyby był niedobór to plamienie byłoby wieksze . Ja miałam przed samą @ ze dwa dni lekkie plamienia i to mowil gin ze jest nie dobor.

Wstawie wam coś fajnego na blogu Mamy Ginekolog a propo zajscia w ciaze

Też od razu pomyślałam o plamieniu implantacyjnym. Cierpliwość i spokój, tak trudne ale najważniejsze w drugiej fazie cyklu 🙃 Spróbuj się może zrelaksować, zająć głowę czymś innym i poczekać jeszcze te kilka dni, aby zrobić test 😍 Trzymam kciuki, kiedy testowanie? 😊
A nie uważacie ze to za szybko na implantację ? Testowanie 5.12 o ile @ nie przyjdzie

@JakDeszcz dlatego napisalam Ci że nie chcę ci robić nadziei. Opisałam jak było wtedy u mnie i tego ci życze. Moim zdaniem gdyby był niedobór to plamienie byłoby wieksze . Ja miałam przed samą @ ze dwa dni lekkie plamienia i to mowil gin ze jest nie dobor.

Nie zawsze plamienie tuż przed okresem jest niedoborem proga 🤷‍♀️ u mnie tak po prostu tak już jest, a poziom proga mam okej 🤷‍♀️
Co do tego artykułu mamy ginekolog to dość podstawowe rzeczy, ogólnikowe. Już to kiedyś czytałam. I niestety i na to nie ma reguły. Niektórzy zachodzą po seksie codziennym inne co 2 dni, inne złoty strzał. 🤷‍♀️

W poprzednik cyklu miałam lekkie plamienie przed sama @. 1 dzień lekkie plamienie, 2 troszkę większe, 3 prawie w ogóle i kolejny dzień @. Pierwszy raz tak miałam 😱
Ogólnie przed @ mam brazowe plamienia max 1-2 dni. I one są takie coraz większe i jest @. Mówiłam o tym gin 🤷🏼‍♀️

W poprzednik cyklu miałam lekkie plamienie przed sama @. 1 dzień lekkie plamienie, 2 troszkę większe, 3 prawie w ogóle i kolejny dzień @. Pierwszy raz tak miałam 😱
Ogólnie przed @ mam brazowe plamienia max 1-2 dni. I one są takie coraz większe i jest @. Mówiłam o tym gin 🤷🏼‍♀️
Spokojnie, ja też tak mam. Nie zawsze ale często. I to żaden problem z progiem. Taki mój urok i tyle 🤷‍♀️ problem z progiem jest wtedy jak plamienie jest w środku cyklu bądź tydzień przed okresem. Ale nie jak występuje 1/2 dni przed okresem.

@JakDeszcz ja mialam okolo 4dpo w poprzedniej ciazy .

@HeraUnique ja wiem ze nie zawsze , mialam tak w dwoch cyklach jakis czas temu. Teraz od jakiego roku @ mi sie zaczyna tak ze mam plamienie ze dwa dni a pitem dopiero @. Zle to ujelam wczesniej. Moim zdaniem u JakDeszcz nie stawialabym na braki w progesteronie przy takim mikro plamieniu

reklama
Spokojnie, ja też tak mam. Nie zawsze ale często. I to żaden problem z progiem. Taki mój urok i tyle 🤷‍♀️ problem z progiem jest wtedy jak plamienie jest w środku cyklu bądź tydzień przed okresem. Ale nie jak występuje 1/2 dni przed okresem.

To mnie uspokoilas. Nigdy nie miałam plamien w środku cyklu bądź tydzień szybciej. Zawsze jak mam plamienie to juz wiem ze dziś max jutro będzie @ :)

Do góry