reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe II kreski - świąteczne serduszka

Bardzo miło się czytało twój komentarz, nie powiem 😊😍 ale nie będę się nakręcała. Już raz w wakacje się nakręciłam i rozczarowanie okropnie bolało. Tez się zastanawiam czy to może niedobór progesteronu. Ogólnie mam troche trądziku wiec może 🤨 może jak przyjdzie mi @ powinnam zrobić badania hormonalne? Chce iść prywatnie bo NFZ robi sobie jaja z pacjentów..... i wiecie może kiedy najlepiej takie badania zrobić? W którym dniu cyklu? Bardzo proszę kochane kobitki o pomoc 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘

Też od razu pomyślałam o plamieniu implantacyjnym. Cierpliwość i spokój, tak trudne ale najważniejsze w drugiej fazie cyklu 🙃 Spróbuj się może zrelaksować, zająć głowę czymś innym i poczekać jeszcze te kilka dni, aby zrobić test 😍 Trzymam kciuki, kiedy testowanie? 😊

reklama
@JakDeszcz dlatego napisalam Ci że nie chcę ci robić nadziei. Opisałam jak było wtedy u mnie i tego ci życze. Moim zdaniem gdyby był niedobór to plamienie byłoby wieksze . Ja miałam przed samą @ ze dwa dni lekkie plamienia i to mowil gin ze jest nie dobor.

Wstawie wam coś fajnego na blogu Mamy Ginekolog a propo zajscia w ciaze

Też od razu pomyślałam o plamieniu implantacyjnym. Cierpliwość i spokój, tak trudne ale najważniejsze w drugiej fazie cyklu 🙃 Spróbuj się może zrelaksować, zająć głowę czymś innym i poczekać jeszcze te kilka dni, aby zrobić test 😍 Trzymam kciuki, kiedy testowanie? 😊
A nie uważacie ze to za szybko na implantację ? Testowanie 5.12 o ile @ nie przyjdzie

@JakDeszcz dlatego napisalam Ci że nie chcę ci robić nadziei. Opisałam jak było wtedy u mnie i tego ci życze. Moim zdaniem gdyby był niedobór to plamienie byłoby wieksze . Ja miałam przed samą @ ze dwa dni lekkie plamienia i to mowil gin ze jest nie dobor.

Nie zawsze plamienie tuż przed okresem jest niedoborem proga 🤷‍♀️ u mnie tak po prostu tak już jest, a poziom proga mam okej 🤷‍♀️
Co do tego artykułu mamy ginekolog to dość podstawowe rzeczy, ogólnikowe. Już to kiedyś czytałam. I niestety i na to nie ma reguły. Niektórzy zachodzą po seksie codziennym inne co 2 dni, inne złoty strzał. 🤷‍♀️

W poprzednik cyklu miałam lekkie plamienie przed sama @. 1 dzień lekkie plamienie, 2 troszkę większe, 3 prawie w ogóle i kolejny dzień @. Pierwszy raz tak miałam 😱
Ogólnie przed @ mam brazowe plamienia max 1-2 dni. I one są takie coraz większe i jest @. Mówiłam o tym gin 🤷🏼‍♀️

W poprzednik cyklu miałam lekkie plamienie przed sama @. 1 dzień lekkie plamienie, 2 troszkę większe, 3 prawie w ogóle i kolejny dzień @. Pierwszy raz tak miałam 😱
Ogólnie przed @ mam brazowe plamienia max 1-2 dni. I one są takie coraz większe i jest @. Mówiłam o tym gin 🤷🏼‍♀️
Spokojnie, ja też tak mam. Nie zawsze ale często. I to żaden problem z progiem. Taki mój urok i tyle 🤷‍♀️ problem z progiem jest wtedy jak plamienie jest w środku cyklu bądź tydzień przed okresem. Ale nie jak występuje 1/2 dni przed okresem.

@JakDeszcz ja mialam okolo 4dpo w poprzedniej ciazy .

@HeraUnique ja wiem ze nie zawsze , mialam tak w dwoch cyklach jakis czas temu. Teraz od jakiego roku @ mi sie zaczyna tak ze mam plamienie ze dwa dni a pitem dopiero @. Zle to ujelam wczesniej. Moim zdaniem u JakDeszcz nie stawialabym na braki w progesteronie przy takim mikro plamieniu

reklama
Spokojnie, ja też tak mam. Nie zawsze ale często. I to żaden problem z progiem. Taki mój urok i tyle 🤷‍♀️ problem z progiem jest wtedy jak plamienie jest w środku cyklu bądź tydzień przed okresem. Ale nie jak występuje 1/2 dni przed okresem.

To mnie uspokoilas. Nigdy nie miałam plamien w środku cyklu bądź tydzień szybciej. Zawsze jak mam plamienie to juz wiem ze dziś max jutro będzie @ :)

Do góry