reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotuj z wrześniowymi mamusiami czyli kulinaria:)

reklama
Bluetooth ja za fasolką po bretońsku nie przepadam i nie potrafię zrobić, za to mój T. uwielbia. Jak jedziemy do moich rodziców obowiązkowo mój tata robi dla niego placki ziemniaczane po węgiersku i fasolkę po bretońsku. Teraz jak byliśmy zagotował mi fasolkę w słoik to odgrzewam :-)

placki ziemniaczane po węgiersku mmmmmmmm
jutro będa u mnie ! dzięki za inspiracje :-)

ooo ale trafiłyście dziś w mój gust moje dwa ulubione dania moussaka i placki po węgiersku, tyle że ja nie robię tylko wolę w restauracji zjeść, mam swoje sprawdzone miejsca:) a placki po węgiersku(zbójecku) to obowiązkowo w górach...
ale za to dziś zrobiłam placuszki z cukini i napradę pychotka:)

bluetooth ucierasz cukinię na grubych oczkach na tarce + 1-2 jajka + trochę mąki mozna tez utrzeć pare pieczarek do tego i smazyc na oliwie najlepiej naprawde pyszne i łatwe

dzieki kasiula a ile tych cukinii? Nie chce dla calego wojska narobic tylko dla siebie :-D

Zlitowalam sie nad soba i dziecina ma i wyszperalam z zamrazalnika ruskie pierogi wlasnej roboty :-) Mam nadzieje ze sa jeszcze zjadliwe bo robilam je chyba w lutym...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry