reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Bluetooth ja za fasolką po bretońsku nie przepadam i nie potrafię zrobić, za to mój T. uwielbia. Jak jedziemy do moich rodziców obowiązkowo mój tata robi dla niego placki ziemniaczane po węgiersku i fasolkę po bretońsku. Teraz jak byliśmy zagotował mi fasolkę w słoik to odgrzewam :-)
placki ziemniaczane po węgiersku mmmmmmmm
jutro będa u mnie ! dzięki za inspiracje :-)
aniawos
Fanka BB :)
A ja kupiłam krewetki i robię makaron z krewetkami i krem z groszku, bo Iga sobie zażyczyła.
ooo ale trafiłyście dziś w mój gust moje dwa ulubione dania moussaka i placki po węgiersku, tyle że ja nie robię tylko wolę w restauracji zjeść, mam swoje sprawdzone miejsca a placki po węgiersku(zbójecku) to obowiązkowo w górach...
ale za to dziś zrobiłam placuszki z cukini i napradę pychotka
ale za to dziś zrobiłam placuszki z cukini i napradę pychotka
dzieki kasiula a ile tych cukinii? Nie chce dla calego wojska narobic tylko dla siebie
Zlitowalam sie nad soba i dziecina ma i wyszperalam z zamrazalnika ruskie pierogi wlasnej roboty :-) Mam nadzieje ze sa jeszcze zjadliwe bo robilam je chyba w lutym...
Zlitowalam sie nad soba i dziecina ma i wyszperalam z zamrazalnika ruskie pierogi wlasnej roboty :-) Mam nadzieje ze sa jeszcze zjadliwe bo robilam je chyba w lutym...
Ostatnia edycja:
reklama