reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotuj z wrześniowymi mamusiami czyli kulinaria:)

bebzonik
te filety w porach zapiekać pod przykryciem czy bez?
I próbowałaś dodać do nich sera żołtego ?

Moje łaśnie czekają aż piekarnik sie nagrzeje
dam znać jak zjemy czy smakowalo :)
 
reklama
bebzonik
te filety w porach zapiekać pod przykryciem czy bez?
I próbowałaś dodać do nich sera żołtego ?

Moje łaśnie czekają aż piekarnik sie nagrzeje
dam znać jak zjemy czy smakowalo :)

Przepraszam, nie było mnie.
Wstępnie pod przykryciem, albo folia a 15 min przed końcem bez.
Napisz koniecznie jak Wam smakowało?
 
filety pycha, Dałabym tylko więcej pora. A na dno następnym razem ziemniaczki. Polecam, szybkie i dobre.
bebzonik dzięki za przepis
 
No ja często do pieczenia daje taki etroche podgotowane, ale surowe młode by chyab też się zrobiły, z tego mięsa i pora się tai "rosołek" fajny wyciekł więc w nim by się fajnie ziemniaczki zrobiły, ale spokojnie można dać je oddzielnie. Tak razem to tylko żeby było szybciej.

No ja takie dania zazwyczaj podaje w naczyciu którym się piekły i łyżka do nabierania. Raczej rozlazłą konsystencje to ma niż zwartą.
 
znalazłam kiedyś taki blog Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne piękne rzeczy tam gotuje kobietka i pięknie je fotografuje... kilka rzeczy wypróbowałam... bardzo smaczne i oryginalne...
Ostatnio robiłam takie wielkie muszle makaronowe nadziewane grillowanymi warzywami i serkiem feta oraz mozarella... Pycha:)
 
reklama
Do góry