reklama
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
- Dołączył(a)
- 14 Marzec 2011
- Postów
- 1 065
bebzonik
te filety w porach zapiekać pod przykryciem czy bez?
I próbowałaś dodać do nich sera żołtego ?
Moje łaśnie czekają aż piekarnik sie nagrzeje
dam znać jak zjemy czy smakowalo![]()
Przepraszam, nie było mnie.
Wstępnie pod przykryciem, albo folia a 15 min przed końcem bez.
Napisz koniecznie jak Wam smakowało?
Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
filety pycha, Dałabym tylko więcej pora. A na dno następnym razem ziemniaczki. Polecam, szybkie i dobre.
bebzonik dzięki za przepis
A jak się podaje te fileciki, normalnie się kroi z naczynia czy trzeba najpierw wyjąć?
miki_czchow
Fanka BB :)
filety pycha, Dałabym tylko więcej pora. A na dno następnym razem ziemniaczki. Polecam, szybkie i dobre.
bebzonik dzięki za przepis
Asia a ziemniaki to masz na myśli ugotowane, bo surowe chyba by nie zdążyły zmięknąć? Czyli Ty widzisz to tak: ziemniaki, por, mięso???
No ja często do pieczenia daje taki etroche podgotowane, ale surowe młode by chyab też się zrobiły, z tego mięsa i pora się tai "rosołek" fajny wyciekł więc w nim by się fajnie ziemniaczki zrobiły, ale spokojnie można dać je oddzielnie. Tak razem to tylko żeby było szybciej.
No ja takie dania zazwyczaj podaje w naczyciu którym się piekły i łyżka do nabierania. Raczej rozlazłą konsystencje to ma niż zwartą.
No ja takie dania zazwyczaj podaje w naczyciu którym się piekły i łyżka do nabierania. Raczej rozlazłą konsystencje to ma niż zwartą.
miki_czchow
Fanka BB :)
Chyba się skuszę na tego fileta w niedzielę
a póki co idę robić pizze z tuńczykiem
A jak tam wyszły ciasta???
A jak tam wyszły ciasta???
znalazłam kiedyś taki blog Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne piękne rzeczy tam gotuje kobietka i pięknie je fotografuje... kilka rzeczy wypróbowałam... bardzo smaczne i oryginalne...
Ostatnio robiłam takie wielkie muszle makaronowe nadziewane grillowanymi warzywami i serkiem feta oraz mozarella... Pycha
Ostatnio robiłam takie wielkie muszle makaronowe nadziewane grillowanymi warzywami i serkiem feta oraz mozarella... Pycha
miki_czchow
Fanka BB :)
Kardamon ja też bardzo lubię tego bloga 
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 103
- Wyświetleń
- 34 tys
- Odpowiedzi
- 43
- Wyświetleń
- 67 tys
Podziel się: