reklama
A ja dziś robiłam kluski śląskie, wyszło mi na 2 dni i pewnie jeszcze zostało![]()
uwielbiam takie jedzonko jak robisz, krokieciki, kluseczki, mniam
Ostatnio jakoś tak mnie wzięło na stanie i gotowanie;-)uwielbiam takie jedzonko jak robisz, krokieciki, kluseczki, mniam

I ciągle szukam nowych inspiracji

Gośka_W
Wrześniowa mama Martynki
A mnie ostatnio nachodzi na rybę z papryką konserwową i ogórkami korniszonami. W tamtym tygodniu dwa razy robiłam i znów mi się chce.
aniawos
Fanka BB :)
Wielkie Żarcie - Przepis - Tort Pavlova inaczej tort bezowy
Tu jest przepis na tort Pavlova..bebzonik pisała o nim na głównym, znalazłam przepis, bo mnie zaciekawiło co to. Wydrukowałam i jak tylko będę miałą nadprogramowe białka to zrobię.
Tu jest przepis na tort Pavlova..bebzonik pisała o nim na głównym, znalazłam przepis, bo mnie zaciekawiło co to. Wydrukowałam i jak tylko będę miałą nadprogramowe białka to zrobię.
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Wielkie Żarcie - Przepis - Tort Bezowy Biała Pavlova
Ja robie ten, różnią się tylko jednym składnikiem. U mnie tym razem z brzoskwiniami ;-)
Ja robie ten, różnią się tylko jednym składnikiem. U mnie tym razem z brzoskwiniami ;-)
Załączniki
aniawos
Przepis właściwie identyczny, tylko z pieczeniem bezy różnica...trzeba wypróbować :-)
bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Przepis właściwie identyczny, tylko z pieczeniem bezy różnica...trzeba wypróbować :-)
w tym co robie ja jest dodatkowo jedna łyżeczka mąki ziemniaczane, wydaje mi się że beza jest troszkę bardziej trwała np dzien później, ale to już kwestia gustu.
Dziś na obiad mam rosołek, ale żeby nie było tak prosto, makaron zrobiłam sama :-):-)
reklama
aniawos
w tym co robie ja jest dodatkowo jedna łyżeczka mąki ziemniaczane, wydaje mi się że beza jest troszkę bardziej trwała np dzien później, ale to już kwestia gustu.
Dziś na obiad mam rosołek, ale żeby nie było tak prosto, makaron zrobiłam sama :-):-)
masz rację:-) jakoś niedoczytałam. Rzeczywiscie z mąką jest bardziej trwała. Sama makaron? wow:-)