reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gotuj z wrześniowymi mamusiami czyli kulinaria:)

A u mnie wczoraj gulasz z łopatki w sosie sojowym + ziemniaczki + kiszona kapusta. Mniamiiii
A jak robisz sos sojowy? Nigdy nie robiłam:sorry:

Ja dziś od rana robiłam krokiety z mięsem i pieczarkami oraz z pieczarkami i serem. W sumie to mam strasznego smaka ne na same krokiety, ale na barszcz czerwony do popicia (taki kwaśny i czosnkowy):tak::-)

reklama
Ja dziś od rana robiłam krokiety z mięsem i pieczarkami oraz z pieczarkami i serem. W sumie to mam strasznego smaka ne na same krokiety, ale na barszcz czerwony do popicia (taki kwaśny i czosnkowy):tak::-)

mmmmm.... jakie pyszności !

Ostatnia edycja:
nalka no chciałam się bardziej wysilić..chociaż o parówce wczoraj też pomyślałam;-)

Krokiety..mniam, uwielbiam..ale oczywiscie nigdy nie robiłam.
W niedziele idziemy na imieniny do cioci, a ona ma zawsze pyszne jedzonko..już sie nie mogę doczekać..a że ciążowe spodnie duuużo brzucha zmieszczą także super:-pwłasnie często ma krokiety..teraz wiem, ze bedzie kremik porowo-serkowy z mieskiem a na drugie nie wiem, ale na pewno same pychoty..

Mi się dzisiaj udało i smigam na obiad do mamusi, na wegetariańskie gołąbki..z kasza gryczana i pieczarkami..jeszcze są pierogi z mięsem, także pewnie trochę tego i tego..boże, pisze o żarciu i tak sobie pomyślałam właśnie ile to kalorii...

Ja ostatnio gotowałam bigos z kiszonej kapuchy, z kiełbaską i pieczarkami...pychota

A krokiety to to samo co paszteciki???

madzik1388
krokiety są z naleśników, a w środu kapusta ( kiszona lub świeża ) z pieczarkami lub grzybami. Otulona panierka z jajka i bułki tartej i hyc na patelnie ! Jak by co to mam przepis sprawdzony. mniam

Bebzonik a to to samo co paszteciki, tylko paszteciki są z mięsem. U mnie krokiety by nie przeszły, bo P kiszonej kapusty nie lubi, i dla niego musi być mięso

reklama
Do góry