reklama
ja się z chęcią kiedyś piszę ale raczej an jakiś weekend.. może jakies niewielkie spotkanie gupowe? ja stety nie jestem obarczona poza pracą zbyt wieloma mężczyznami, a w zasadzie tylko synkiem ;p więc poza pracą mamy dużo czasuhej hej dziewczyny - jest któraś ze śródmieścia albo okolic chętna na spacerki i wypady na zakupy? pozdrówka!
Hej dziewczynki :-)
Ja też się dopisuję :-) Jestem ze Śródmieścia - dokładnie ul. Prusa, przy parku na Nowowiejskiej :-)
Pozdrawiam ;-)
ooo to ja bardzo bliziuchno Ciebie mieszkam
Moze byc i weekend;-)A ty Aneek pracusiasz już mając 3 miesięcznego synalka?ja się z chęcią kiedyś piszę ale raczej an jakiś weekend.. może jakies niewielkie spotkanie gupowe? ja stety nie jestem obarczona poza pracą zbyt wieloma mężczyznami, a w zasadzie tylko synkiem ;p więc poza pracą mamy dużo czasu
Ostatnia edycja:
ooo to ja bardzo bliziuchno Ciebie mieszkam
Moze byc i weekend;-)A ty Aneek pracusiasz już mając 3 miesięcznego synalka?
no niestety, nie stac mnie an o aby siedzieć w domku z dzieckiem. Poki co mieszkam z mamąa chcialabym do wakacji wynajac cos dla siebie i malego. Na szczescie pracuję u mamy więc dziecko jest ze mną i tak się zmieniamy aby go to nie męczyło ja z chcęcią piszę się na jakiś spacerek może w ten weekend??
A są jakieś dziewczyny z "kwitnącymi brzuszkami" z okolic Gaju ?
Ja mieszkam na Armii Krajowej, dokładnie AB Centrum.:-)
Ja mieszkam na Armii Krajowej, dokładnie AB Centrum.:-)
reklama
kornelka88
Początkująca w BB
Witam
Ja jestem z Karłowic,ale termin na listopad. Są jakieś przyszłe mamusie z tych okolic?
Ja jestem z Karłowic,ale termin na listopad. Są jakieś przyszłe mamusie z tych okolic?