reklama
ale jaki ładny park a do zoo tramwaje bezpośrednie :-)
Ja w Leśnicy mieszkałam 20lat i bardzo mi się podoba to, że będę miała gdzie w sierpniu chodzić na spacerki z moim moim malutkim skarbeczkiem :-)
witam wroclawianki
jestem nowa na babyboom i chce sie przywitac:-)
tez mieszkam we wrocku na karlowicach k placu kromera mam 2 corki 4lata i 14miesiecy
jestem nowa na babyboom i chce sie przywitac:-)
tez mieszkam we wrocku na karlowicach k placu kromera mam 2 corki 4lata i 14miesiecy
hej !ja mieszkam po drugiej stronie mostow warszawskich polecam na spacery waly nad odra no ale jak bedzie cieplej. po mojej stronie od placu kromera jest fajny chodnik gora. mozna isc do parku na kasprowicza albo w druga strone dojsc do mostow jagiellonskich. a blizej jednosci jest gorka slowianska. pozdrawiamHej. Jestem od niedawna mamą a praktycznie od 3 miesięcy. Mieszkam przy ul.Jedności Narodowej i nie znam żadnej mamy. Czy któraś mama mieszka może w pobliżu i zechciałaby ze swoją pociechą czasami nam towarzyszyć w spacerkach. We wrocławiu mieszkam ok 2 lat i jeszcze nie zdążyłam poznać wielu ludzi gdyż praca zajmowała mi b.dużo czasu. Co wy na to mamusie?
Pozdrawiam wszystkie mamy swoich pociech :-)
witajcie dziewczyny ja tez jestem tu nowa ale bardzo mi sie podoba jestem z wroclawia a dokladnie strona Ołtaszyna wysoka te rejony wiec z checia pozman inne mamy *buzki
reklama