reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdzie mieszkamy?

Witajcie:-D
ja tez mieszkam blisko was, bo na Żelaznej:-D, jakie tereny w okolicy polecacie na spacery? Niedługo mnie to czeka:tak::tak:

reklama
Przykro to stwierdzić ale niestety w naszej najbliższej okolicy nie ma ciekawych miejsc na spacery :( a jutro ma być taki piękny dzień

Gosiagro polecam ogródki na Stalowej, ja tam czesto bywam, bo mieszkam na Pereca:) i razem z Maksiorkiem codziennie tam przebywaliśmy jak był malutki:)

hej hej dziewczyny - jest któraś ze śródmieścia albo okolic chętna na spacerki i wypady na zakupy?:) pozdrówka!
ja się z chęcią kiedyś piszę ale raczej an jakiś weekend.. może jakies niewielkie spotkanie gupowe? ja stety nie jestem obarczona poza pracą zbyt wieloma mężczyznami, a w zasadzie tylko synkiem ;p więc poza pracą mamy dużo czasu:)

Hej dziewczynki :-)
Ja też się dopisuję :-) Jestem ze Śródmieścia - dokładnie ul. Prusa, przy parku na Nowowiejskiej :-)
Pozdrawiam ;-)

ooo to ja bardzo bliziuchno Ciebie mieszkam;)

ja się z chęcią kiedyś piszę ale raczej an jakiś weekend.. może jakies niewielkie spotkanie gupowe? ja stety nie jestem obarczona poza pracą zbyt wieloma mężczyznami, a w zasadzie tylko synkiem ;p więc poza pracą mamy dużo czasu:)
Moze byc i weekend;-)A ty Aneek pracusiasz już mając 3 miesięcznego synalka?:-p

Ostatnia edycja:
ooo to ja bardzo bliziuchno Ciebie mieszkam;)

Moze byc i weekend;-)A ty Aneek pracusiasz już mając 3 miesięcznego synalka?:-p

no niestety, nie stac mnie an o aby siedzieć w domku z dzieckiem. Poki co mieszkam z mamąa chcialabym do wakacji wynajac cos dla siebie i malego. Na szczescie pracuję u mamy więc dziecko jest ze mną i tak się zmieniamy aby go to nie męczyło :) ja z chcęcią piszę się na jakiś spacerek może w ten weekend?? :)

reklama
Do góry