reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Caltha - z życia wzięty ten rysunek, ja kiedys zapytałam biznesowa znajoma kiedy rodzi (pamiętalam, ze ciężarna; nasze kontakty raczej telefoniczne), a ona, ze urodziła 7 miesięcy temu... :/

Natkusia - o ja to juz poplakuje. Pamietam po pierwszej ciazy, u mnie zrzut tych kilosow to nie było takie hop siup.

Monya - super to zdjęcie! Wyszłas przeslicznie.

Nikitka - ja czegos takiego nie widziałam jeszcze :) 29 tydzien!!!! Zazdrość mnie zalewa :)

Caltha - fajnie z tymi 3kg na plusie...

Martuska - sliczne zdjęcie z córeczka i brzuszkiem. Sliczne.

Natkusia - super piłka :) Takie kształty to ja rozumiem i znam :)

Sylwia - śliczna z Ciebie mama na tym weselu

Sylwia88 - no biustu to Ci troche zazdroszczę :) To by było cos.... ;)

Faisca - Ty tez super zgrabna, jak Monya.

Nie macie litości dziewczyny. Spadam stad bo nie na moj dzisiejszy humor takie widoki.

reklama
Olciak o właśnie takiego brzuszka czasem zazdroszczę, szczególnie we wspomnianych kolejkach. A już najbardziej jak proszą ciężarne tak na oko koło 6 mc przede mnie :-)

Oj ja za swoim brzuszkiem nie zatęsknię bo w momencie kiedy będę mogła oddychać normalnie i nie chodzić do toalety co około 30min odczuję ogromną ulgę. No i przede wszystkim ja już czekam kiedy wyściskam i wycałuję małą :-). I dlatego chyba umrę z zazdrości jak zobaczę dzieciątka dziewczyn które pierwsze urodzą :-). Wszystkie noworodki w okolicy powinny być wtedy pilnowane :-)

A to MY :) na 200 dzien ciazy :) 28t4d ImageUploadedByForum BabyBoom1402488990.954180.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1402488990.954180.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1402488990.954180.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 76
Rany jakie śliczne te brzuszki! no nie mogę się napatrzeć. to i ja coś zapodam, gdzieś z przed tygodnia CAM00010.jpg

Załączniki

• CAM00010.jpg
    CAM00010.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 93
Ale fajowe, w końcu się chwalić zaczełyście. Teraz nie ma co oszczędzać na robieniu zdjęć, co wcześniej pisałam.
A brzuszek jak zawsze, każdy inny, śliczny i wyjątkowy :-D a w nich już takie duże maluszki :szok:

Właśnie chciałam napisać, że teraz trzeba robić póki jest co :D ostatnio K. mi powiedział, że nie wie jak się przyzwyczai do mojego widoku bez brzucha :)
Ja dzisiaj kilka razy usłyszałam "ooo rodzi Pani na dniach prawda??" ;))
Te z Was, które mają brzuchy takie maciupkie to faktycznie plus, że po porodzie nie będzie z czym walczyć :D aż jestem w szoku, że takie mogą być :)) z drugiej strony jest mi miło, jak ktoś mnie gdzieś przepuści etc. ; D

Załączniki

• 1402515865621.jpg
    1402515865621.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 119
Ostatnia edycja:
Mnie się wydaje, że każda mama jest "sexi", jednak kobiety w ciąży wyglądają wyjątkowo :)
Ja przytyłam już jakies 14 kg, także będzie z czym walczyć :D fotka mnie chyba wyszczupliła, no i ubranie :)

reklama
Do góry