Paulina_N
Fanka BB :)
Ja bym zrobiła inny test, żeby się upewnićHej wszystkim
Czy możecie mi powiedzieć czy to ten test może coś oznaczać czy po prostu sobie wmawiam ?
Z góry dziękuję za pomoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym zrobiła inny test, żeby się upewnićHej wszystkim
Czy możecie mi powiedzieć czy to ten test może coś oznaczać czy po prostu sobie wmawiam ?
Z góry dziękuję za pomoc
ja dopiero zaczynam starania i trzymam kciuki za Ciebie kochana ! Nie poddawaj sięMoje starania trwają już rok , badania hormonalne mam zrobione które są przez trzech różnych lekarzy potwierdzone ,że są dobre ( dwoch endokrynologow i jednego ginekologa), teraz w październiku czeka mnie monitoring owulacji ,oby było dobrze trzymajcie kciuki
Dziękuję bardzo , również trzymam kciuki za Ciebie ,za Wasja dopiero zaczynam starania i trzymam kciuki za Ciebie kochana ! Nie poddawaj się
Witam was, co sądzicie o tym te
Ciężko powiedzieć , niby ta kreseczka chciała się pojawić ale jakby coś się zadziało /jakaś reakcja chemiczna a po jakim czasie odczytałas ten test ? I który to dzień cyklu ?Witam was, co sądzicie o tym teście?
Dzień miesiączki której jeszcze nie dostałam, a test wyrzuciłam do kosza po minucie jak już widziałam że nic się nie pojawiło ale zobaczyłam na test po godzinie jak chciałam wyrzucić śmieciCiężko powiedzieć , niby ta kreseczka chciała się pojawić ale jakby coś się zadziało /jakaś reakcja chemiczna a po jakim czasie odczytałas ten test ? I który to dzień cyklu ?
Zarobiłabym innej firmy lub betęWitam was, co sądzicie o tym teście?