reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Śmiejcie sie, śmiejcie.. zobaczymy kto bedzie sie smiał jak NIKITKA wyjdzie ze szpitala z płaskim brzuchem a my z mnóstwem zbędnych kg :-p:-D

Piekne brzucholki cmok cmok :*

Oj poprawiacie mi humor, przy tych wszystkich niedogodnościach :-)

Ja się zastanawiałam czy nie powinnam zrobić zdjęcia z aktualną gazetą :-). Ale jak porównuję wasze typowo ciążowe piłeczki to ja ewidentnie jestem wypchana już od żeber i przez to pewnie wyglądam jak wzdęta, nieco niezgrabna kobieta, której przywileje ciążowe się nie należą :-).

Magda ja będę właśnie miała we czwartek wizytę, syn był nie duży 2650. Teraz z córką jak porównuję wagi z USG lecą łeb w łeb i mała też jest na granicy dziecka hipotroficznego więc przed wizytą będę prosić o kciuki żeby mała była jak najgrubsza :-).

Sylwia nadal nie wiele widać i pewnie w tej samej sukience mogłabyś brzuszka ukryć :tak:

Nikitka Ty wiesz :-D a to, że malusi brzuszek, nie oznacza, że dolegliwości mniejsze :tak:

Caltha bardzo ładnie wystaje i fajniutko wyglądasz w tej kiecuszce :-D jak to zrobiłaś, że tylko tyle na plusie??

Nikitka25 to ja bardzo mocno będę zaciskała kciuki, ale muszę przyznać, że ja też urodziłam się z wagą nieco ponad 2,6 kg całe dzieciństwo w karcie zdrowia miałam wpisane niedobór masy ciała i wzrostu, jestem niska i za dużo (poza ciążą) nie ważę, ale nigdy nie miałam większych problemów zdrowotnych, poza zwykłymi, krótkimi infekcjami. Rodzicom należy się medal ze cierpliwość w karmieniu mnie.

Ja z kolei urodziłam syna 3100 ale tego gagatka zmusić do jedzenia to było wyzwanie i jest nadal mimo, że ma 13 lat i też jest na granicy dolnej we wzroście i wadze. Za to bardzo rzadko choruje, a jeżeli nawet to bardzo szybko mu przechodzi.

caltha boski ten brzuszek wyhodowany w mc Donald. No le zdecydowanie inny niż ciążowe :p.

Magda właśnie to się jakoś ponakładało bo moja mama mnie urodziła z wagą dokładnie 2650 a u mojego męża też i on i siostra 3kg nie przekroczyli. Mój syn strasznie dużo choruje i wzrostowo teraz jest na 90 centylu a wagowo na 5 :-). Pociesza mnie że Twój syn też z tych chudszych i żyje :-). Mój Mikołaj dzisiaj zjadł dwa naleśniki bez niczego i jedno monte jako deser przez cały dzień. Już nie mam siły za nim biegać z widelcem bo ucieka na drugi koniec mieszkania na widok mamusi :-) więc się poddałam i mam nadzieję że będzie żył. A z córeczka bardzo bym chciała żeby miała chociaż te 3kg bo inaczej w szpitalu niesamowicie ociągają się z wypisaniem bez podania właściwie jednoznacznej przyczyny. A poza tym niech sobie będzie gruba, chuda byle zdrowa.

reklama
piękne brzuchy! jeszcze troche i będzie nam ich brakowało.. czas leci wystarczy spojrzeć na suwaczki..
NIe umiem się powstrzymać więć dodaje swój - tak na pożegnanie 33 tygodnia :)

Załączniki

• IMG_0147.jpg
    IMG_0147.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_0146.jpg
    IMG_0146.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 73
Do góry