Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudności!! [emoji3590][emoji3590]I mnie się w końcu udało z filmu z usg wyciąć choć jedną klatkę gdzie widać oba i to w miarę w całości Przeglądałam film jeszcze ze trzy razy usiłując zgadnąć płeć ale nic a nic nie widzę
I mnie się w końcu udało z filmu z usg wyciąć choć jedną klatkę gdzie widać oba i to w miarę w całości Przeglądałam film jeszcze ze trzy razy usiłując zgadnąć płeć ale nic a nic nie widzę
Hehe no dla mnie to też mega abstrakcjaTo jest coś niesamowitego
Wow..... czad dosłownie. Wzruszający widokI mnie się w końcu udało z filmu z usg wyciąć choć jedną klatkę gdzie widać oba i to w miarę w całości Przeglądałam film jeszcze ze trzy razy usiłując zgadnąć płeć ale nic a nic nie widzę
Pięknie wygląda taka dwójka na USG [emoji7]I mnie się w końcu udało z filmu z usg wyciąć choć jedną klatkę gdzie widać oba i to w miarę w całości Przeglądałam film jeszcze ze trzy razy usiłując zgadnąć płeć ale nic a nic nie widzę