reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Lilith...brzuch ślicznie okrąglutki, ale ciekawa jestem jak będzie wyglądał za 2 mce, bo przecież teraz bedą najabardziej rosnąć.
Jeśli to nie tajemnica to ile masz w pasie? Bo może ta piłka to tylko złudzenie optyczne;)

reklama
Bardzo Wam dziękuję, ja tam nie widzę by był ładny więc miło mi się zrobiło :tak:
Monya 106 cm miałam w dniu robienia zdjęcia.
Niestety nie wiem co do wagi, dawno już się nie ważyłam :sorry: brak w domu wagi plus u lekarki mnie nie ważą. Ostatnio było plus 8 kg chyba. Teraz będzie z 10 pewnie jak nic :-D
Jak stoje to fakt, jest okrągły ale jak się położy i wtedy mięśnie się rozchodzą bardziej to automatycznie robi się hmm na wzór małego w środku a nie taki okrąglutki jak Anna miała gdy leżała :tak:

Lilith sliczna pileczka i naprawde spora !!!!
Az z ciekawosci musze sie zmierzyc w pasie hihihi zaraz to zrobie :-)

Wszystkie brzuszki piękne i jedyne w swoim rodzaju.

Ja jeszcze żadnego porządnego zdjęcia mojego bębenka nie zrobiłam... Leń ze mnie, ale jak pomyślę, że sprzęt trzeba rozstawić to już mi się nie chce... Aptekarz ze mnie, wszystko musi być na tiptop...

Czyli jednak słusznych rozmiarów jest :)
Ja mam 96 cm i 6 kg na plusie.

Niesamowite jest to, że każda z nas ma inny brzuch a ze wszystkich wyjdą śliczne i zdrowe dzieciaki.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piękne brzuszki!! Wszystkie razem i każdy z osobna:-) A zaczynało się tak skromnie od malutkiego wybrzuszenia, a teraz takie bandziochy :-D:-D

A ja tak wygladalam niecale 2 tygodnie przed porodem hehe :-) 26w4d.jpg

Załączniki

• 26w4d.jpg
    26w4d.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 116
reklama
EwaEs ja też termin na koniec sierpnia:-) a na plusie 10 ale nie licząc malucha, macicy, piersi, wody heheehhe jak doliczę to wyjdzie .....cóż można sobie policzyć ;-)

Do góry