reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria sierpniówek

jak dzisiaj tak powiedziałam do męża że już 10 kilo, to mi wyliczył- Zojka 1 kg, wody, łożysko i inne zojkowe ambarasy kolejne 2 kilo, piersi- po 2 kilo każda :-) wiec wyszło, ze te wszystkie slodycze to mi w cycki poszły :-)

reklama
93 cm (poranne mierzenie) i 6,5 kg na plusie. Zdjęcie brzucha postaram się wrzucić niebawem :-)

Ja sprawdziłam z ciekawości i w brzusiu 91cm. Zaczynałam od 69cm... a w biodrach było 91cm,a jest 99! W cycach jakieś 99 na tą chwilę. Wymiary modelki :-p:-p:-p

A jak z wysokością brzuszków? Mi chyba od wczoraj poleciał do góry mocno, jakby się uniósł. Jak siedze czy półleżę to cycki już ewidentnie mi na nim leżą. Ogólnie on jak stolik :-D Macica najwyżej jest w 36tc o ile pamietam więc nie wiem gdzie moja się wtedy pomieści, chyba, że jeszcze tyle urośniemy :-D

Pokazywać brzuszki :tak::-)

Lilith moj jest na dole i stad te obciazenie macicy ,,,,,snilo mi sie ze we wtorek pani doktor kazala mi do kliniki jechac na cc bo juz tak zle bylo :-( jestem bardzo ciekawa co uslysze ...nie umiem sie doczekac ale bardzo sie boje :-/ ,,,,

To moje dzisiejsze :) A czemu bokiem to nie wiem.... :p
20140530_103924.jpg20140530_104001.jpg

Załączniki

• 20140530_103924.jpg
    20140530_103924.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 104
  • 20140530_104001.jpg
    20140530_104001.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 97
piekne brzuszki dziewczyny,ja musze sie wkoncu zmobilizowac i swoj pokazac:-)

ja tez mam baaaaardzo nisko brzuszek, az za nisko

reklama
Madison u mnie na początku czerwca było +6 kg (teraz się boję wagi), ale w pasie UWAGA 116 cm :-p więc chyba tu prowadzę :-p

Do góry