reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Gdybym była młodsza choć 3 lata to pewnie to 4 dziecko było by ok. Chyba ;)

Ale tuż przed 40... Juz ta ciaza dała i daje popalic. Pierwszy trymestr - horrrrror.

My strasznie łatwo robimy dzieci, bliźnięta - 2 tyg, synek - miesiac czy poltora. Boje sie co bedzie jak natura tez bedzie chciała czwarte, tym bardziej, ze ryzyko, hmmm, szansa, hmmm, prawdopodobieństwo ;) ciazy mnogich jeszcze wyższe po jednych bliznietach ;)

Licze na to, ze bliźnięta w praktyce ostudza zapał M.

Monya - czytałam ostatnio na Na:temat, ze teraz gwiazdy i celebrities tak sie fotografuja - brzuch i nogi z własnego punktu widzenia ;)
Nogi rzeczywiście zgrabne, komplementy Ci sie należą :)
U mojego M tez by plan, ze po roku, ja bardzo chciałam, ale kurcze bałam sie jak przyszło co do czego i starania zaczęlismy rok i 3 miesiące po narodzinach synka.

Nikitka - młoda jestes to masz czas na trzecie, tak za 5-6 lat jak znalazł ;)))

reklama
Madison...ale te celebryckie zdjęcia brigecostam to maja zażądania uchwycić wystające kości biodrowe, a u mnie nie doczekawszy tego przynajmniej przez najbliższe pół roku;)

Monya - myśle, ze ładne brzuszki - wystajace nie z powodu objedzenia sie sałata i marchewka ;) - moga spokojnie konkurować i wygrywać z tamtymi ;)

W końcu My ;-)

IMG_20140527_203324.jpgobciete1.jpg

Proszę nie zwracać uwagi na strój etc :zawstydzona/y:

Dużo brzuszków się pokazało przez te pare dni, wszystkie jak zawsze śliczne i niepowtarzalne :tak: teraz trzeba robić więcej zdjęć na pamiątkę bo coraz mniej zostało :-D

Załączniki

• IMG_20140527_203324.jpg
    IMG_20140527_203324.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 92
  • obciete1.jpg
    obciete1.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 98
Lilith - super masz ten brzuch!!! Bardzo kształtny. I musze przyznać, ze jest bardzo duży. Troche mi to przypomina moje ciąże.
Bardzo ciekawe jak duży bedzie Twoj brzuszek pod koniec ciazy :)

reklama
Do góry