reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Gorgusia Ty też masz niesamowitą piłeczkę i bardzo ładnie na buzi wyglądasz, jakbyś nic nie puchła i była w 16tc :-D

Ewaelinka, on jest główką w dół ale tak nisko? Nie bój się kochana, jeszcze dasz radę i na żadną cc nie pojedziesz. Co do ułożenia, to mój też na dole, głowa po prawej, plecy leżą na dole a pupa z lewej. Bardzo nisko, tak mam wpisane na scanie ale tyłek już uniósł i zawinął się nogami na główce tyle, że o dziwo nogi podnosi pod żebra a wcześniej tego nie było i leżał mocno wgnieciony jakby między miednice.

Carine, czekamy na Twój brzusio :tak: zaraz zobaczymy jak niziutko jest :-)

Madison czyli ładnie rośniesz a co do wagi to ostatnio pamiętam chyba się martwiłaś, że mało przybierasz. Przy bliźniakach to chyba na prawdę niewiele za to obwód śliczny :tak::-D

Gawit to prawda, wygrywasz a pochwalisz się brzuszkiem? :-p

reklama
Gawit - wygrywasz :))) Ale to +6 wszystko psuje ;)))

Lilith - fakt, martwilam sie, ze przez ponad 2 tyg waga nic, a obwód jak szalony. No nie dogodzisz babie ;)
Tez mam brzuch wysoko, czasami tak sie wkurzam, za stanie ściągam bo nie ma tam na niego miejsca. Ale tylko w domu, co by ludzi nie straszyć ;)

Pochwalę się brzuszkiem, ale chyba dopiero w przyszły tyg ;-) jak się na tą firmową imprezę odsztafiruję :-D

Madison ja też w domu już powoli zdejmuję, ciśnie mnie gdy siedzę czy leżę i za mocno w brzucha się wbija :-D Co do wagi, to myślę, że póki dzieci przybierają dobrze na wadze i rozwijają się, nie ma się czym stresować.

Gawit, tak więc czekamy na zdjęcia sprzed imprezki :tak:

Amelia pochwal się :-D

Tak piszecie o tych pomiarach, do tej pory nie mierzyłam się. Z ciekawości wzięłam centymetr i na szczęście w tej dziedzinie chociaż przegrywam :D w pępku 107 :)

Jednak wagowo na bank bym wygrała, nawet nie chcę o tym mówić bo znowu doznam załamania :D Plus jest taki, że pytałam męża, czy widać, że tyle kg mi przybyło i stwierdził, że nie ;)

No i ja w koncu sie zmierzylam ----
103 cm !!!!! A moj mi wczoraj powiedzial ze ok 90 hihihi to sie zdziwi jak mu powiem :p

reklama
Do góry