reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
A to my na zakończenie 24 tc :)
WP_20140505_001.jpgWP_20140506_005.jpg

I Dominis. Jeszcze z buźką w cyklu "lepsze dni" w naszej walce z AZS :-(
WP_20131121_001.jpgWP_20140422_002.jpg

Załączniki

• WP_20140505_001.jpg
    WP_20140505_001.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 116
  • WP_20140506_005.jpg
    WP_20140506_005.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 122
  • WP_20131121_001.jpg
    WP_20131121_001.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 92
  • WP_20140422_002.jpg
    WP_20140422_002.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 97
Monia córa sliczna a brzuszek swietny, widze ze ksztalt sporo zmienil i teraz tak odstaje na dole, prawda? fajowy :-D

Martyna nie martw sie azs, on nie taki straszny, ja zmagam sie z nim do dzis a cora praaaawie wyrosla a bylo tragicznie :tak: brzuszek masz zgrabniutki i widze, ze tez w domku lubisz wygode i duze ciuszki :-D

Lilith- tak, uwielbiam luźne ciuchy :-p
A brzuszek zgrabniutki haha, waga przeszła już 80 kg :-p Do tego rozstępy po 1 ciąży niesamowite ;-) ale co tam, dla dzieci wszystko ! :-D

Rany dziewczyny jakie śliczne brzuszki! KAŻDY, mimo, że każdy inny :-)

A ja po domu też uwielbiam styl sportowy ;-) tak mi najwygodniej! wystarczy, że w pracy musze mieć eleganckie ciuchy ;-)

Faisca piękna sukienka, wyglądasz bardzo zgrabnie

Lilith faktycznie jest jakby niżej, zresztą mały leży bardzo nisko i główką w dół.:tak:

Piękne brzuszki! A ta kiecka git-gdyby nie moje żylakowate nogi chętnie bym się w taką wbiła....
A to my z okazji rozpoczęcia 27tc. Przepraszam za wybitnie elgancką pidżamę w krowy i bałagan- jeszcze po Kacperku nie ogarnęłam :p
27.jpg 27tc
21t.jpgi 21tc

Załączniki

• 27.jpg
    27.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 99
  • 21t.jpg
    21t.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 97
Kahaka ja zawsze wazyłam sporo 62-65 kg przy wzroście 165 mimo to miałam rozmiar 36/38. Szczupła nigdy nie byłam, ale gruba tez nie :) teraz sie to zmieni czuje ;) a sukienka xs, ale tak jak pisałam ona z natury miała być chyba workowata, a nie obcisła tak jak u mnie ;)

Martyna fajny brzuch i fajny synek :)

Gorgusia super, dalej mały, ale zaokrąglonych bardziej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Gorgusia malutki brzuszek i na niewiele urósł w ostatnim czasie :-). Tak na oko to pewnie dałabym Ci jakiś początek 5misiąca :-). I ja kocham takie piżamy, luźne portki i do tego jakaś koszulka. Mój mąż już zaakceptował mój nocny image chociaż nie było mu tak łatwo. :-)

Martyna no pokaźny już domek. Dzidzi pewnie jest wygodnie ;) Synek cudny i buźka jak na AZS w super formie

Faisca no super seksowny strój :-). Też bym chętni w taką kieckę wskoczyła ale niestety ja nie wyglądam jak ciężarna a jak utyta. Brzuch mam większy ale niestety nie typowo ciążowy, dalej w kolejce jak stoję ja i za mna jakaś kobieta w zdecydowanie młodszej ciąży jest proszona bez kolejki a ja sobie stoję, ale co mi tam :-)

No to wklejam i ja swój dzisiejszy brzuchol, równe 25t. Nie za duży ale w kość daje.

25t0d.jpg

Załączniki

• 25t0d.jpg
    25t0d.jpg
    116,9 KB · Wyświetleń: 78
Do góry