reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

reklama
Cwikla a gdzie Ty ukrylas swoje malenstwo ??? Nie dziwie sie ze pytaja hehe bede swinia i dodam ze wszystko jeszcze przed toba ,moze byc maly do konca a moze cie wybic
na sam ostatek hehe :p
Przemowila przezemnie zazdrosc :-D

Lilith śliczny ciążowy brzuszek ,podobny do mojego hihi ,moja chatynka w obwodzie 107 cm :-D

Domi brzusio rośnie -widać różnicę :-)

Gosia hehe już mówiłam ,gdzie Ty tego dzidziolka schowałaś -szook :szok: może dlatego ten brzusio boli cię teraz bo się rozciąga :tak:

Piękne macie brzuchy dziewczyny.
Lilith, Twój to spooory :)
Ja jak leże na plecach, to mam tylko małą górkę.

Super macie brzuchy dziewczyny. Ja mam wrażenie, ze moj brzuch robi sie większy dosłownie z dnia na dzien. A nawet nie wrażenie, a pewność bo waga przekroczyła 70 :(

image.jpgPrzy okazji polecam kiecke z h&m. Znalazłam ja na dziale " normalnym" ;) nie dość, ze dobra cena to ona ma krój luźniejszy ( ja mam xs, dlatego u mnie taka opieta) ale miejsca na brzuch jest jeszcze sporo. Mysle, ze bedzie w sam raz, gdyby lato okazało sie upalne ;)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 123
Cwikła ale maleństwo :D Choć jeszcze wszystko przed Tobą, może być tak że nagle brzusio wyskoczy i będzie kilka razy większy :tak: ponoć teraz ma nam dochodzić jakiś 1cm na tydzień, więc nigdy nie wiadomo..:-D

Faisca bardzo ładnie wyglądasz i ta kiecuszka też świetna, taka sexi. U nas za chłodno jeszcze na takie a i nie wiem gdzie bym ją założyła :-)

Lilith - dzieki. Ja tez nie wiem gdzie ja założę, bo na codzień to preferuje raczej styl sportowy ;) no ale a nóż sie gdzieś przyda ;)

Cwikla - przynajmniej rozstępy Ci nie groza :)

Dziewczyny śliczne te Wasze brzuszki. Takie zgrabne. Aż Wam zazdroszczę;-)
A to myP5070011-horz.jpg
A tu mój pierwszy skarbsab.jpg

Załączniki

• P5070011-horz.jpg
    P5070011-horz.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 84
  • sab.jpg
    sab.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Martuska - bardzo, bardzo Ci dziękuje. Piękny komplement :) Teraz co patrzę na brzuch to nie narzekam, ze przeszkadza, a myśle, ze taki ładny jest i niech bedzie :)
Także bardzo Ci dziękuje za podbudowanie mojej psychiki.

Cwikla - 'podejrzane wzdecie' widzę ;)))) Super, bo pewnie jeszcze normalnie spisz itd. A moze stad te wszystkie bóle, przecież dziecie masz wielkości jak wszystkie tutaj, wiec gdzieś to sie musi mieścić i rozpucha Ci wszystkie narządy.
Teraz na dwoje babka wrozyla - albo bedzie szybki rozrost, albo poprostu taka masz urodę ciazowa i po porodzie ze szpitala wyjedziesz w swoich najwezszych dżinsach, ku ogromnej zazdrości innych poloznic ;)
Na wszelki wypadek smaruj brzuszek zeby go przygotować na duży wzrost :)

Faisca - alez Ty drobniutka jestes. 70kg?! Trudno uwierzyc :) To i brzuszek malutki, choć pewnie Tobie wydaje sie duży.

Monia - jaka śliczna córeczka :) Az sie ciesze, ze bede miała takie dwie blondyneczki do kompletu z synkiem :) Hmmmm, no mam nadzieje, ze bedzie blond po mamie... ;)

Do góry