reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

Ja mam duży i jest coraz ciężej :dry:

MADISON jaka mamuśka ulalala ;-) gdzie się ta druga dziewczynka mieści? :-D

reklama
Brzuszki sliczne, pamietam jak te mniejsze ostatnio ogladalam. Teraz to juz spora roznice widze :-) wy dziewczyny chyba w ogole rozstepow nie macie, Brzuszki Strasznie gladkie, na prawde piekne. Moj po przejsciach z jud w pasy jak nic, jak neta podepna to zrobie I wrzuce na golego :$

Mnie ostatnio wszyscy mówią "ooo w końcu COŚ widać" ;) Jedna koleżanka dzisiaj mi powiedziała tylko "spory, spory, widać, że mała jest duża" :p Chyba wszystko zależy od punktu widzenia :)

Majula też mi się wydaje, że u Madison zjadło się słowo "nie" :D

Dziewczyny - dzięki za przetlumaczenie mnie z polskiego na nasze :)

Namieszalam troche, Majula wybacz, oczywiście miało by 'nie za duży', bo taki mniejszy-zgrabniszy wydał mi sie na zdjęciu, niz np moj.

Izis - ludzie różnie oceniają, znam to dobrze. W pierwszej ciazy kilka razy pytano mnie czy jestem pewna, ze nie mam tam blizniakow (???????, jakby mozna było tego nie wiedziec w 3 trymestrze), a teraz raczej zdziwienie, ze to domek dla dwójki.

A najlepiej to jak moja teściowa widzi mnie w ubraniach dosc obcislych i mówi - ale Ty wogole nie jestes gruba! - nie wiem czy to traktować jako rozczarowanie czy komplement ;)

Lilith - dla mnie los był łaskawy i brzuch po 1. ciazy zupełnie niezniszczony. Teraz nie wiem czy sa szanse. Przecież przed nami etap najszybszego wzrostu dzieci, a u mnie bedzie on podwójny. Na dodatek smaruje brzuch bardzo rzadko. Uznałam, ze mi sie poszczesci i bedzie ok, a skoro w pierwszej było bez to i widać genetycznie jestem chroniona. Ale czy to zaklinanie rzeczywistości pomoże to nie wiem.

Madison jestem w szoku..Gdzie tam u Ciebie te 2 dziewczynki i 10 kg na plusie (jeśli dobrze pamiętam) super, wyglądasz jakbys miała tam jedno dzieciątko i to jeszcze malutkie :-):-)

brzuchole cudne, może i niedługo zbiorę się w sobie i też wrzuce fotkę. :-)

Madison ponoc genetyka najważniejsza, ile w tym prawdy nie wiem. U mnie rozstępy wielkie, więc się nie śmiejcie.. na zdjęciach widać też trochę tą przepuklinę nad pępkiem, więc tym bardziej bo trochu mi wstyd :)

IMG_20140506_110006.jpgIMG_20140506_110044.jpgIMG_20140506_110126.jpg 28tc. Porannie w szlafroczku :D

A tu, jak dziś widzę.. każdego dnia inaczej ale na dół od dawna niewiele :D

IMG_20140506_110103.jpg

Dziś pierwszy raz mierzone w obwodzie -105 cm szok.. ostatnim razem waga do przodu to 4kg.. a czuje sie jak 15 przez popuchnięcie.. czas też zdjąć chyba pierścionki bo rano nie da się poruszyć nawet..

Załączniki

• IMG_20140506_110006.jpg
    IMG_20140506_110006.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_20140506_110044.jpg
    IMG_20140506_110044.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 100
  • IMG_20140506_110126.jpg
    IMG_20140506_110126.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 121
  • IMG_20140506_110103.jpg
    IMG_20140506_110103.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 99
Ostatnia edycja:
lilith ale masz piekny pokazny brzuszek! ale co ja sie dziwie,zaraz dobijamy do 30 tygodnia wiec sie robi okragło :)

reklama
Do góry