reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniówek

My na skończone 28tc :-) <3

Załączniki

• myyy.jpg
    myyy.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 98
reklama
natkusia Bardzo zgrabnie wyglądasz :)) I brzuch też taki ładny sterczący :D

Ja jestem potężna :-) od wzrostu po budowę ciała. Łydki chociażby to zawsze miałam takie, że faceci takich czesto nie mają :-) to po tacie hehe. Mam taką koleżankę w Gdańsku, bardzo się przyjaźniłyśmy kiedy tam mieszkałam, a ona jest maciupeńka...malutka, drobniutka, chudziutka - więc wyglądałyśmy idąc, czy nawet siedząc razem komicznie :D

Madison, w życiu bym nie powiedziała, że tam siedzą bliźniaki :))

Ostatnia edycja:
Natkusia - bardzo ładny kształt brzuszka. I duży jest juz :)

Izis - lekarka tez powiedziała, ze nie za bardzo blizniaczy. Moze dlatego tak mi tam ciezko i bardzo go czuje i mało moge zjeść, bo wszystko mi tak sie scisnelo.
Przed nami czas przyrostu masy dzieci, to bedzie ciekawe doświadczenie :)

I założe sie, za bardziej siebie postrzegasz jako potężna niz jestes ;)

Madison- śliczny domek !! jeej jaka Ty zgrabniutka jesteś, zaje..... figura, w życiu nie powiedziałabym, że masz 35 lat :confused::szok:
Wyglądasz lepiej niż niejedna 18-latka.
Izis-
a Ty masz booskie włoski :-)

Brzuszki pięknie! Sexy sierpniowe Mamuśki!!!!

To i ja się odkryję, ubranko roboczo-remontowe, przepraszam :-DWP_20140424_002.jpg 26 tc 2 dni

Załączniki

• WP_20140424_002.jpg
    WP_20140424_002.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 95
Super brzuszki mamuśki :)
Te z bliźniakami niczym sie nie różnią aż trudno uwierzyć że dwa maluszki się tam mieszczą :)
Mnoe teraz mocniej wywaliło już czuje po kręgosłupie wygięcie i dodatkowe kilogramy ;)

Załączniki

• 1399223364602.jpg
    1399223364602.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 106
Martyna - dziękuje bardzo :) Bardzo miły komplement. Troche sie usmialam :)))
Teraz 30+, nawet kilka plusów ;), nie jest juz takie straszne jak to było kiedyś za czasów trwałej ondulacji, braku wyboru co do ubrań i innego trybu życia.
Coz, czas leci, ale tyłek i piersi wciaz na miejscu, zmarszczek jakichkolwiek brak, a i styl ubierania czy makijażu na korzyść vs wczesna młodość ;)

Takze nic sie nie bój - starość nie jest taka zła ;)

Kaspian - duży brzuszek, bardzo ładny, widać młode sie wygodnie rozgoscilo.

Majula - u Ciebie to zgrabny i chyba za duży, oby tak dalej, bedzie wygodniej.

Majula mi sie wydaje ze Medison tam chciala napisac "nie duzy " tylko te "nie" jej zjadlo

Wszystkie ciezaroweczki jestescie sliczne !!!!!!!!

reklama
Do góry