reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

to tak jak ja! Przytyłam 11 kg- ale miałam niedowagę przed ciążą. Teraz już przybieram wolniej ale nadal do przodu. (dla porównania powiem wam ze z mackiem przytyłam przez cała ciążę 11kg :) czyli powinnam już urodzić :-D
Wczoraj koleżanka mi powiedziała, że mam maleńki brzuszek :-(

reklama
Ładne macie te brzuszki :-)
A oto tymczasowe mieszkanko mojego synka :happy: ( 23 tc )

Załączniki

• DSC00218.jpg
    DSC00218.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 62
Dziewczynki kochane jesteście!!:-):tak:
Może te zdjęcia was nie przeraziły ale to tylko dlatego że one zostały tzn. że nie były takie złe:-p:-p:-pinnych nie posiadam-wszystkie skasowałam:sorry2:wiecie co wcale nie mam zdjęć z moją małą tylko ona sama albo ze staruszkiem!!!!:szok::szok::szok: w ramach rekompensaty pochwalę się moją łobuziarą ok???:happy2:

Załączniki

• P3220163..jpg
    P3220163..jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 78
Dziewczynki kochane jesteście!!:-):tak:
Może te zdjęcia was nie przeraziły ale to tylko dlatego że one zostały tzn. że nie były takie złe:-p:-p:-pinnych nie posiadam-wszystkie skasowałam:sorry2:wiecie co wcale nie mam zdjęć z moją małą tylko ona sama albo ze staruszkiem!!!!:szok::szok::szok: w ramach rekompensaty pochwalę się moją łobuziarą ok???:happy2:

Śliczna ta Twoja łobuziara:-)

brzuszki rosna z dnia na dzien sliczne ..moj tez juz wypycha ....a co do kolczyka to ja nadal nosze i w poprzednich ciazach nosilam prawie ze do konca ,zdjelam kilka dni przed cc
26b8f44565f762482fffb13e3930d8da,10,19,0.jpg

d773af0d0ffd25409e15da12772f1d19,10,19,0.jpg

A oto moje brzucho:
Wyżej zdjęcia z 24 tygodnia. Niżej zdjęcie wcześniejsze z 19 tyg :)
brzuch 002.jpgbrzuch 001.jpg

Załączniki

• gory 002.jpg
    gory 002.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
k8sad - ale różnica :D Pięknie wyglądasz szczuplaczku! :)

Dziewczyny ja nie wiem jak Wy to robicie, że nadal takie chudziny jesteście :-)
Teraz nasze brzuszki będą najszybciej rosły :D

reklama
Do góry