reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

to tak jak ja! Przytyłam 11 kg- ale miałam niedowagę przed ciążą. Teraz już przybieram wolniej ale nadal do przodu. (dla porównania powiem wam ze z mackiem przytyłam przez cała ciążę 11kg :) czyli powinnam już urodzić :-D
Wczoraj koleżanka mi powiedziała, że mam maleńki brzuszek :-(

reklama
Ładne macie te brzuszki :-)
A oto tymczasowe mieszkanko mojego synka :happy: ( 23 tc )

Załączniki

• DSC00218.jpg
    DSC00218.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 52
Dziewczynki kochane jesteście!!:-):tak:
Może te zdjęcia was nie przeraziły ale to tylko dlatego że one zostały tzn. że nie były takie złe:-p:-p:-pinnych nie posiadam-wszystkie skasowałam:sorry2:wiecie co wcale nie mam zdjęć z moją małą tylko ona sama albo ze staruszkiem!!!!:szok::szok::szok: w ramach rekompensaty pochwalę się moją łobuziarą ok???:happy2:

Załączniki

• P3220163..jpg
    P3220163..jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczynki kochane jesteście!!:-):tak:
Może te zdjęcia was nie przeraziły ale to tylko dlatego że one zostały tzn. że nie były takie złe:-p:-p:-pinnych nie posiadam-wszystkie skasowałam:sorry2:wiecie co wcale nie mam zdjęć z moją małą tylko ona sama albo ze staruszkiem!!!!:szok::szok::szok: w ramach rekompensaty pochwalę się moją łobuziarą ok???:happy2:

Śliczna ta Twoja łobuziara:-)

brzuszki rosna z dnia na dzien sliczne ..moj tez juz wypycha ....a co do kolczyka to ja nadal nosze i w poprzednich ciazach nosilam prawie ze do konca ,zdjelam kilka dni przed cc
26b8f44565f762482fffb13e3930d8da,10,19,0.jpg

d773af0d0ffd25409e15da12772f1d19,10,19,0.jpg

A oto moje brzucho:
Wyżej zdjęcia z 24 tygodnia. Niżej zdjęcie wcześniejsze z 19 tyg :)
brzuch 002.jpgbrzuch 001.jpg

Załączniki

• gory 002.jpg
    gory 002.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
k8sad - ale różnica :D Pięknie wyglądasz szczuplaczku! :)

Dziewczyny ja nie wiem jak Wy to robicie, że nadal takie chudziny jesteście :-)
Teraz nasze brzuszki będą najszybciej rosły :D

reklama
Do góry