reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

piękne brzusie!!! a ja czuję, że znowu przytyłam:-:)-:)-(bluzka mi się rozchodzi na brzuchu:szok: a tyłek mam jak armata!!!:-(

Małpeczko a Ty mi użycz trochę tej pupy, bo coś mi rosnąć nie chce, tylko ty bufory i boczki w talii, ech...wczoraj przyjechala pracownica mojego P do nas do domu przywieźć dokumenty, i zobaczyla wanienke, bo stoi dalej w duzym pokoju- a co! ;-)
I zapytala niesmialo czy spodziewamy sie dzidzi, ale i owszem. Powiedziala zaskoczona- alez nic kompletnie nie widac. tiaaa.... nie widać, a 90 cm na pępku to drobiazg :-D

Przepyszne brzucholki, Mysia, Marietta - każdy inny i kochany na swój sposób.
Skrzaciku a Ty kiedy dodasz swoja fotke? jeszcze nie mialysmy okazji ogladac Twojego brzusia :-) dawaj, dawaj!

Ostatnia edycja:
reklama
Ja sie wstydze.:zawstydzona/y: Ale za niedługo sie odważe. Pozatym mojego bebzola nie zrobie nago bo i szramka i rozstęp po operacji i siniaczki od zastrzyków i jest mało estetyczny:no:. Nie to co wasze piękne okrąglusie jak z obrazka brzuszki.:tak:

ja mam na wysokości pępka równe 100 cm

wstretnamałpa ja to bym ci w dupsko nakopała, przecież nie masz czego sie doczepić do figury, i w ogóle ładna z ciebie babka a brzuch ogromniasty !!!!!

reklama
Do góry