reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Ale ślicznie rośniecie:-):-):-)Mogłabym tak ogladać i ogladać te brzuszki:tak::tak:Olwika Twój to jest oryginał:-D

Pępek to już mi dawno wyskoczył. A co do tej chudości to mam 11 kg do przodu ale wszyscy mówią, że nie widać po mnie. Mąż tylko się śmieje, że w pupę mi poszło.

Jeju jakie slicznie te Wasze brzuszki:)) jedne duuze rugie malutkie a wszystkie takie ahh:))..ja tak chcialam przytyc a wszystko idzie w brzuszek i stad mam taka pilke..mialam nadzieje ze po ciazy zostanie mi kilka kg ale juz widze ze nie ma szans;(

A to mój 25 tygodniowy bębenek :-)

Załączniki

• ww25.jpg
    ww25.jpg
    12,4 KB · Wyświetleń: 68
  • ww252.jpg
    ww252.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 70
Ciekawa ta nasza natura
Nasze ciąże rózni często kilka dni czasami maks tygodni a róznice w brzuszkach ogromne
msdracula fajnie taki malutki :-)

reklama
IMG_3024.jpg Hej pochwale sie brzuszkiem , a wlasciwie brzuszkami. Fotka z 15.05.2010. Mój po lewej (23 tc) i przyjaciółki po prawej (28 tc)

Do góry