reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
no to czas na moje mieszkanko - zdjecie z niedzieli czyli 19tc mina co prawda nie daj sie ale co tam :)
nabbx.jpg
[/URL]

bo to byla mina typu "kochanie rob szybko to zdjecie bo mi sie siku chce:-)" A on mi mowi ze tu ostrosc tu to i tak zlapal jak zlapal hehe, a co do sukienki to lezala ladnie ale jak sie najadlam to ciasnawo bylo i mi dziewczyny gorset rozwiazywaly hehe

Korba, no śliczny i zgrabny, jeszcze nieduży, ale po cóż się spieszyć , jeszcze się nadzwigamy za jakieś 2 miesiące, buty nam będą pomagac zapinać ;-) Masz extra fryzurkę i w ogóle jesteś lasencja! Widze też spodenki z al-gro. Przymierzam sie do nich i dalej nie kupiłam- fajne! :-)

Beniaminkanormalnie zaczerwienilam sie hehe :) tak tak portaski z allegro. Mi brzuszek juz z dnia na dzien coraz wiekszy moja mamka sie smieje ,ze maluszek do slubu sie maskowal, a teraz juz sie nie krepuje :D

reklama
Do góry