reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Masdracula , śliczny, opalony malutki brzuszek :-) jeszcze chwilka i wyskoczy duży ani się obejrzysz ! :-)

Gizelko rosnie szybko Twoje mieszkanko dla Michałka :-D Z tego co pamietam brzuszki cukrzycowych mam są większe i dzieciątka także.
Moja była tesciowa swoje 3 dziecko urodzila o wadze 5200 gr, miala cukrzycę, ale wtedy prawie 40 lat temu nikt tego nie wykryl, miala ponoc bardzo duzy brzuszek, sama juz nic nie mogla robic, bo wielkosc brzuszka nie pozwalala. Teraz na szczescie cukrzyce ciążową leczy sie z powodzeniem, ale sklonnosci do urodzenia duzego dzidziusia sa i tak spore.

reklama
msdracula ale masz mały brzusio i to w 22 tygodniu- ale na pewno wyskoczy. Poczekajmy jeszcze trochę.

Gizela a Twój brzuszek to naprawdę ładne mieszkanko. Będziesz miała dużego szkraba.

sliczne brzuszki i te mniejsze i wieksze... a poruszylyscie fajna kwstie zdjec w ciazy bo my z moim M tez osostanio sie zastanawialismy czy za miesiac takiej sesyjki nie zrobic bo pozniej to juz brzucholek ogromny sie zrobi ......

Gizelka ja mam taki sam!!!!:tak::tak::-p:-p:-D:-)fajnie, że chociaż któraś jeszcze ma co pokazać a nie same naleśniki a potem ja w depresję wpadam jak widzę takie zgrabniuchy jak Drakula:-p:-D:-D:-D

jesteście kochane :) a brzuszek nie jest opalony, ja mam ciemna karnację :tak: chociaż na tych zdjęciach jakiś ciemniejszy trochę wychodzi
A brzuszek tak mi jakoś stopniowo rośnie, z góry zawsze wydaje mi się większy :-p może dlatego że ma być dziewczynka jakoś tak na boki się rozszedł...

gizelko no masz już czym się pochwalić, maluszek ma na pewno wygodnie :-)

jesteście kochane :) a brzuszek nie jest opalony, ja mam ciemna karnację :tak: chociaż na tych zdjęciach jakiś ciemniejszy trochę wychodzi
A brzuszek tak mi jakoś stopniowo rośnie, z góry zawsze wydaje mi się większy :-p może dlatego że ma być dziewczynka jakoś tak na boki się rozszedł...

gizelko no masz już czym się pochwalić, maluszek ma na pewno wygodnie :-)

Wiesz Msdraculo, mój dokłądnie tak samo, leci na boczki , wcale do przodu się nie wypina, tracę talię i to już tuż pod biustem cały brzusio równomiernie puchnie na boczki :-) Jak się luźno ubiore to jeszcze nic nie widać, natomiast w bieliźnie jak najbardziej widać moje M1 :-D
Zatem masz śliczna karnację, pewnie linea negra ( ciemna krecha na brzusiu w ciąży) będzie u Ciebie dobrze widoczna. Ja na razie nie mam, ale w I ciąży spora była i wyraźna.

no krechę już mam od dawna, nie wiedziałam ,że to od karnacji zależy, ale już wiem ;-) No u mnie też równo na całej długości się rozchodzi, też mam wrażenie, że on już pod biustem się zaczyna :sorry2:

a to moj brzuszek pare dni temu :-) a w srodku Nicolasek i Luca :)

Załączniki

• DSCN4679.jpg
    DSCN4679.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 77
reklama
No, no Kasiona, pokaźny brzusio bliźniaków ;)
Wogóle robi się tu tak milusio, kazda ma inny brzunio ale za to sliczne brzunia, az miło popatrzeć ;)

Do góry