reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Tez bede robic sesyjke z brzuszkiem, ale jak juz bedzie wiekszy np. w 7 miesiacu, moze w 8...kurde ja wstydliwa taka jestem , nie wiem czy cycuszki pokaze. Ale fotografowie to moi znajomi, to moze nie bede tak stremowana...hiii

ja też będę się zastanawiać nad małą sesją bo takiego brzuszka już nie będę miała... a fotografem byłby mój mąż więc zero wstydu ;-)

reklama
hehe widze ,że nie tylko ja i Onionek jesteśmy "zboczone" na punkcie ładnych biustów:-p

No ja lubie takie ksztaltne dziewuszki poogladac :-) Ale Toshi to juz przegiecie z sexapilem hehe - takie cycki to mi nigdy nie wyrosna :-)

Myszka tez super ta fotka w neglizu :-)

Ja na pewno zrobie sobie tez taka sesje na pamiatke.

Ostatnia edycja:
Mnie moj O co pare dni od poczatku ciazy robi sesyjki, w ubraniu bez ubrania i powiem wam ze zdjecia na pewno bede super pamietka, jesli jeszcze dwojgu ludziom to sprawia przyjemnosc to wogole czad :)

Powiem Wam że ja się zastanawiałam długo, ale doszłam do wniosku że czemu nie. Kochane moje kobiece ciało zawsze jest piękne, a w ciąży szczególnie. Sesję robiłam sobie sama bo mój Pan Kot ciągle w pracy siedzi a jak wróci to na pyszczek pada, ale może się w weekend jeszcze pobawimy. Polecam, naprawdę super zabawa:)

Dziewczyny moj biust normalnie to 75C ale w 1 ciazy i teraz to samo robi mi sie o 2 rozmiary wiekszy kurcze wszystko byloby ok tylko ze jak urodzilam 1 dziecko to milam taki nawał pokarmu ze cycuchy to mialam jak kamienie chyba z 3 miesiace masakra

Dziewczyny toshi , myszka6184 wspaniałe fotki. szczególnie to zdjęcie brzuszka w szyfonie czy tez welonie jest booooskie:tak:
Przyznam sie ze mam nr do fotografa-kobiety, specjalistki od sesji ciazowych i z małymi dziecmi, znalazłam go w gablotce poczekalni gabinetu ginka wraz z dołaczonymi foteczkami tej Pani, cudne były. Nawet sie zastanawiałam nad wykonaniem telefonu do niej. ale czy starczy mi odwagi :zawstydzona/y:??

A teraz mój w 22 tygodniu :-)

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 92
reklama
jakie wy macie piękne brzuszki-takie słodkie....:tak:
A teraz to ja wam dam mój brzuszek-taki jest duży a ja nie wyrabiam kręgosłup daje mi nie żle popalić....:tak: to jest bomba:szok:a co będzie dalej....:szok:
21tydzień 002.jpg21tydzień 003.jpg

Do góry