reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Beniaminkanormalnie zaczerwienilam sie hehe :) tak tak portaski z allegro. Mi brzuszek juz z dnia na dzien coraz wiekszy moja mamka sie smieje ,ze maluszek do slubu sie maskowal, a teraz juz sie nie krepuje :D

Korba ---No to teraz niech rośnie i rośnie, dawaj dawaj bo przy tobie kompleksów można się nabawić ;) sliczna fryzurka!! No a własnie jak te spodnie się sprawują? Nie rozeszły się po praniu?

a to mieszkanko moich szkrabow Wiktori i Oliwerka....;-)

Woooow jakaż z Ciebie fajna blond lasencja!!! Śliczny brzucholek!!

hej dziewuszki
i ja sie dzis odwaze pokazać mój brzusio
ja nie jestem szczuplusia
smile.gif

kiedyś miałam wciecie w talii - figura gruszeczki -teraz brzusio rolał mi się na bolki, dupka i bioderka nio i cyce mega urosły..
obecnie 74,5kg
smile.gif
170cm
smile.gif
na plusie 5,5kg...
brzusio robiony dzis czyli 20tc6d

Załączniki

• brzusio 002.jpg
    brzusio 002.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 105
  • brzusio 005.jpg
    brzusio 005.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 110
Skrzat- nio bimbałki mam duże;) jednak mężus z nich nie może korzystać, ma zabronione.. sa za duże i mnie bolą.. więc może tylko patrzec hehe - dziekuje za miłe słowa, bo ja mam straszne kompleksy ...zwłaszcza teraz:)

Skrzat- nio bimbałki mam duże;) jednak mężus z nich nie może korzystać, ma zabronione.. sa za duże i mnie bolą.. więc może tylko patrzec hehe - dziekuje za miłe słowa, bo ja mam straszne kompleksy ...zwłaszcza teraz:)

jakie kompleksy ??? Wszystkim kompleksom trzeba definitywnie powiedzieć "a sio" każda kobieta w ciąży jest piękna :-) a Tobie to chyba niczego nie brakuje i na figurę też nie musisz narzekać (takie jest moje zdanie)

Mpik, pamietaj, kazda kobieta w ciazy jest piękna. Nawet gdy ma wiecej czy mniej kilogramów. Jakie znowu kompleksy? eeee nu, nu nu !

Jak ja wstawie swoje zdjęcie to wyleczysz kompleksy. Kobieta musi mieć troszku ciałka zeby miała na czym usiąść i było za co złapać oraz żeby mężuś sobie sińców nie narobił podczas seksu bo będzie sie obijał o wystające kości (to są słowa mojego męża).
PIĘKNA JESTEŚ MAMUŚKA!!!

Dziękuje dziewczynki kochane jesteście:) Naprawde to miłe co piszecie -

siedze na waszym watku od początku, czytam codziennie ale jakos nie wiem co pisac:)

reklama
Piekne brzuszki! Obejrzałam wszystkie dokłądnie i postanowiłam pokazać mój bladziochy!
:-) Zdjecie zrobione dziś - pełne 18 tyg ciąży!

Załączniki

• nasze zdjątka 325-crop.jpg
    nasze zdjątka 325-crop.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 84
Do góry