reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Beniaminkanormalnie zaczerwienilam sie hehe :) tak tak portaski z allegro. Mi brzuszek juz z dnia na dzien coraz wiekszy moja mamka sie smieje ,ze maluszek do slubu sie maskowal, a teraz juz sie nie krepuje :D

Korba ---No to teraz niech rośnie i rośnie, dawaj dawaj bo przy tobie kompleksów można się nabawić ;) sliczna fryzurka!! No a własnie jak te spodnie się sprawują? Nie rozeszły się po praniu?

a to mieszkanko moich szkrabow Wiktori i Oliwerka....;-)

Woooow jakaż z Ciebie fajna blond lasencja!!! Śliczny brzucholek!!

hej dziewuszki
i ja sie dzis odwaze pokazać mój brzusio
ja nie jestem szczuplusia
smile.gif

kiedyś miałam wciecie w talii - figura gruszeczki -teraz brzusio rolał mi się na bolki, dupka i bioderka nio i cyce mega urosły..
obecnie 74,5kg
smile.gif
170cm
smile.gif
na plusie 5,5kg...
brzusio robiony dzis czyli 20tc6d

Załączniki

• brzusio 002.jpg
    brzusio 002.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 102
  • brzusio 005.jpg
    brzusio 005.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 106
Skrzat- nio bimbałki mam duże;) jednak mężus z nich nie może korzystać, ma zabronione.. sa za duże i mnie bolą.. więc może tylko patrzec hehe - dziekuje za miłe słowa, bo ja mam straszne kompleksy ...zwłaszcza teraz:)

Skrzat- nio bimbałki mam duże;) jednak mężus z nich nie może korzystać, ma zabronione.. sa za duże i mnie bolą.. więc może tylko patrzec hehe - dziekuje za miłe słowa, bo ja mam straszne kompleksy ...zwłaszcza teraz:)

jakie kompleksy ??? Wszystkim kompleksom trzeba definitywnie powiedzieć "a sio" każda kobieta w ciąży jest piękna :-) a Tobie to chyba niczego nie brakuje i na figurę też nie musisz narzekać (takie jest moje zdanie)

Mpik, pamietaj, kazda kobieta w ciazy jest piękna. Nawet gdy ma wiecej czy mniej kilogramów. Jakie znowu kompleksy? eeee nu, nu nu !

Jak ja wstawie swoje zdjęcie to wyleczysz kompleksy. Kobieta musi mieć troszku ciałka zeby miała na czym usiąść i było za co złapać oraz żeby mężuś sobie sińców nie narobił podczas seksu bo będzie sie obijał o wystające kości (to są słowa mojego męża).
PIĘKNA JESTEŚ MAMUŚKA!!!

Dziękuje dziewczynki kochane jesteście:) Naprawde to miłe co piszecie -

siedze na waszym watku od początku, czytam codziennie ale jakos nie wiem co pisac:)

reklama
Piekne brzuszki! Obejrzałam wszystkie dokłądnie i postanowiłam pokazać mój bladziochy!
:-) Zdjecie zrobione dziś - pełne 18 tyg ciąży!

Załączniki

• nasze zdjątka 325-crop.jpg
    nasze zdjątka 325-crop.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 82
Do góry