reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

reklama
Duzyyy :-) A jak to jest z tatuazem? Nie rozciagnie sie - w sensie nie zdeformuje? :-)
brzunio slodki,ja kolczyka mialam,duzo przed pierwszą ciazą go wyjelam i niestety zostala mi blizna po nim na brzuchu ktora wyszla po porodzie
z tatuazem niestety moze byc podobnie,ale brzunio sliczniutki

Najlepsze zyczenia :-) Bo domyslam sie, ze ta liczba nie pojawila sie tu bez przyczyny :-)?

no sto lat, a brzunio milusi

Gizelko brzuszek rewelacja! :-) Przyjmij także najgorętsze życzenia zdrowia, radości, szczęścia w Tobie- z okazji 18 urodzin! :-) 100 LAT!!!Mimo,że to w styczniu było :-)

Ostatnia edycja:
a ja choć troche ciałka mam...to brzusio typowo ciążowy.....:-)

Zobacz załącznik 226898

No i mam 31 latek!
:tak:

Gizela - brzusio już konkretny - suuuuuuper. U mnie jeszcze prawie nic nie widać i jeśli ktoś nie wie, to nawet nie przypuszcza, że jestem w ciąży. Będąc w ciąży z moim synusiem (7 lat temu) o tym czasie mój brzusio wyglądał podobnie do Twojego. Może tym razem będzie córcia :)

She Shu , Gizela no brzuszki poprostu rewelacja, u mnie prawde mowiac jeszcze dobrze nie widac, tylko spodnie coraz gorzej sie dopinaja. Ale apetyt tez mam mniejszy. Tylko do 3 miesiaca zabijalam mdlosci jedzeniem a teraz kroluja owoce.

reklama
Ja z pewnym zawstydzeniem bo wasze mieszkanka takie sliczne i wogole ,a moje takie hmm marne( mimo ,ze malenstwo jest o tydzien wieksze :) ). No to dzisiejszy brzusio 13+6 z godziny chyba 20 :)
14tyd.jpg
[/URL][/IMG]

P.S przepraszam ,ze takie duze wyszlo nie wiem dlaczego :/

Ostatnia edycja:
Do góry