reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

No śliczny już brzuszek Lillu :-) Chyba w typie tych piłeczkowych , jak mój i Onionka :-) Zobaczymy co tez kryją nasze mieszkanka- małego królewicza czy królewnę :-)

dokładnie :-) okraglutki :-)

supcio brzunio :tak: heheh i jak bym słyszała siebie...znowu w piżamie...hehehhe
ja jak nie musze nigdzie iść to paraduję w piżamce :-D

dziewczynki śliczne brzuszki :tak:

ja wczesnym wieczorem asekuracyjnie biore szybko prysznic, wdziewam pizame zeby w razie jak przysne byc juz gotowa do lozka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jeju ale brzuszkow..hehe..Dorotka1 Ty masz najwiekszy z nas wszystkich..napatrzec sie nie moge:)
Beniaminka Jestes bardzo atrakcyjna kobieta i tak trzymaj...mam siostre w Twoim wieku i Wiesz mam nadzieje ze bede tak zadbana jak Wy..normalnie pozazdroscic:) a brzuszek fajniusi:)

Ja tez zauwazylam ze rosnie mi brzuszek i piersi sie powiekszaja..inne patie ciala nie zmieniaja sie wogole..
Dziękuję Małgoś :-) Miło słyszeć to z ust młodej dziewczyny, bo trochę czuję to piętno wieku. W tym roku miałam iść do znajomej dermatolożki i zrobić sobie mezoterapię czyli takie odmładzanie witaminami i kwasem hialurynowym...a tu niespodzianka- będę mamusią. I pocieszenie lekarki, że nic tak nie odmładza kobiety jak dzidziuś. Ponoć hormony buzują i to bardzo korzystnie dla mamusi urody, oczywiście jeśli dba o siebie i zdrowo żyje :)

Jeju ale brzuszkow..hehe..Dorotka1 Ty masz najwiekszy z nas wszystkich..
.

w sumie to tez to zauwazylam

Dorotko ty masz taki inny niż wszystkie... taki szpiczasty - alez on fajniusi ;)
identyczny mialam w poprzedniej ciazy,zaraz Wam wkleje co moja pierworodna wyprawiala z moim brzuchem w koncowce ciazy

a to moj brzuch na 3 dni przed porodem corci

No śliczny już brzuszek Lillu :-) Chyba w typie tych piłeczkowych , jak mój i Onionka :-) Zobaczymy co tez kryją nasze mieszkanka- małego królewicza czy królewnę :-)
brzuszek przesliczny Lilu

Ostatnia edycja:
Dorotko Nie no poprostu masz brzuszek inny niż wszystkie, ja takiego bynajmniej na oczy nie widziałam. Coś mi tu pachnie kolejną córcią ;)

w sumie to tez to zauwazylam
identyczny mialam w poprzedniej ciazy,zaraz Wam wkleje co moja pierworodna wyprawiala z moim brzuchem w koncowce ciazy
dorotka 014.jpg | dorotkak-n | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

a to moj brzuch na 3 dni przed porodem corci
rozne 003.jpg | dorotkak-n | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Ojejku, Dorotko śliczny...wiesz, nic a nic talii Ci nie odjęło, nadal pod biuścikiem byłaś szczuplutka, masz bardzo fajną figurkę, brzuszek poszedł Ci do przodu maksymalnie, a ja czuję że mój jak poprzednio rozepcha mi boczki i pójdzie szybko do góry. Miałas małą rozrabiarę w brzuszku, nieżle wypchała Ci brzunio na tej fotce :-D

Dziekuje kochane:)
tak sie zastanawiam jak ta chudzina udzwignie brzuszek w ostatnich miesiacach:D jak bede grubsza niz dluzsza to bede sie chyba kulac hehe..
no chyba ze jak juz teraz rosnie to na pewnym etapie przestanie i dam rade:)

to jest moj ulubiony watek..uwielbiam ogladac Wasze fotki i brzuszki:)

reklama
Do góry