reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Jednak też się odważę dodać swój brzuch pomimo tego, ze nie ma jak dotąd czym się chwalić. Obalam mit, że im więcej ciąż tym brzuch wyskakuje szybciej....to moja 3 ciąża 13 tydzień...proszę nie piszcie, ze ładny ciążowy bo doprawdy zdaję sobie sprawę, ze nic tam jeszcze nie ma.....:tak: no może maleńki :)
Dodam, ze jak widać na foto 2 nadal śmigam w jeansach i baaaaaardzo mnie to cieszy :):):)

Załączniki

• brzuch..JPG
    brzuch..JPG
    13 KB · Wyświetleń: 81
  • brzuch1..JPG
    brzuch1..JPG
    19,7 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnia edycja:
reklama
LILU02 u ciebie już leciutko coś widać a ja robiłam fotke po śniadaniu i nić ...kurcze ale powiem ci że się ciesze bo w poprzednich ciążach przytyłam 6 [pewnie było by więcej ale urodziłam 7 tyg wcześniej ]a w drugiej 8 i można powiedzeć że nie musiałam kupować nowych ubrań bo chodziłam w swoich, tylko spodnie miałam zapinane na gumki do włosów.

O tak Lillu, kobieca przewrotność. :-) Śliczny mały brzuszek, zazdroszczę pozytywnie, piękna figurka! :-)A brzuszek w 8 i 9 jak wsykoczy, to hoho !

Jestem normalnie w szoku !! Jakie wy już macie piękne brzuszki !! Dobrze, że są jeszcze dziewczyny u których narazie nic nie wodać bo chyba zaczęłabym się już martwić :p
Oliwka_11 już od dawna miałam Ci to napisać....masz prześliczną córeczkę :)

Lilu jak teraz nie widac brzuszka to pozniej pewnie momentalnie sie pojawi..znam dziewczyne u ktorej nie bylo nic widac i przez noc jej sie powiekszyl haha..byla w szoku..takze doczekasz sie:)

ja tez niektore jeansy zakladam i chodze z rozpietym rozporkiem na gumce do wlosow:D

reklama
brzunio malutki ale ty widać chudzinka :) u mnie też ani widać ani słychać heheh
no ja też się podpisuję oliwko twoje dzieci są cudowne :) i te włoski :) sliczności :)

Do góry