reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Monia wygladasz super..laseczka z Ciebie:p
Dorotka Ty to masz brzuszek inny niz wszystkie hehe..taki szpic ale jaki orginalny:)
Anja sliczna sesyjka i jaka Corcia fajniutka:)
Evika fajowe fotki masz:) brzusio duzy ale nie ma co sie dziwic:)
Justyna jak to fajnie zobaczyc jak brzusio zmienia sie z miesiaca na miesiac..super porownanie:)

ja dolaczam swoje z 35tc:) brzuch mocno opadl..
Mikus tez sie zalapal hehe

reklama
Zobacz załącznik 276602Zobacz załącznik 276603
Małgos- śiczny!jaki okrąglutki i wiesz...moim zdaniem nie opadł, mój bardziej obwisa ku dołowi tuż przy samych pachwinach.Ale kazda z nas sama to czuje, moze i juz Twoj opada, ale wyglada na wciąż ladnie sterczący :-)
Zmierzyłam obwód brzusia na wysokości pępka- 104 cm ! Nieźle to się poszerza ;-)2 cm na tydzien jak nic.
Dzsiaj po 3 dniach wyszłam w koncu na spacer z P.i pieskiem do parku, i tak długo się nie dało- upał mamamija...I juz wróćiłam do domku, do łóżeczka wylegiwac sie dalej.
Oto fotka brzusia z dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Ten monument to socrealistyczny pomnik z lat 50 tych pt "Tańczące" - dar stolicy dla Śląska :-D Widzisz, a nie wiedzialam jak się zwie, przy tej okazji, że mnie zapytałaś - poszperałam i znalazłam :-) W całym parku jest rozsiane około 50 takich rzeźb- zwą ją także galerią sztuki śląskiej. Lubię tam jezdzic na spacerek, orpocz parku jest tam zoo, lunapark, skansen,planetarium, i gigantyczne połacie zieleni ze starymi dębami, oczkami wodnymi, kanalem, jeziorkiem.
Ten park to Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku w Chorzowie, mam bliziutko- i bedzie gdzie spacerowac z Julką :-) Anitas pisala, ze bodajze wczoraj byla w tamtejszym zoo, z mezem i córeczką.

Ten monument to socrealistyczny pomnik z lat 50 tych pt "Tańczące" - dar stolicy dla Śląska :-D Widzisz, a nie wiedzialam jak się zwie, przy tej okazji, że mnie zapytałaś - poszperałam i znalazłam :-) W całym parku jest rozsiane około 50 takich rzeźb- zwą ją także galerią sztuki śląskiej. Lubię tam jezdzic na spacerek, orpocz parku jest tam zoo, lunapark, skansen,planetarium, i gigantyczne połacie zieleni ze starymi dębami, oczkami wodnymi, kanalem, jeziorkiem.
Ten park to Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku w Chorzowie, mam bliziutko- i bedzie gdzie spacerowac z Julką :-) Anitas pisala, ze bodajze wczoraj byla w tamtejszym zoo, z mezem i córeczką.

Tak wlasnie wyglada to na hold zlozony twarzyszowi Gomułce hehe ;-) Ma to swoj klimat.. Ale widze, ze atrakcji w jednym parku macie w brut :-)

reklama
Do góry