reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria rosnących brzuszków...

Monia wygladasz super..laseczka z Ciebie:p
Dorotka Ty to masz brzuszek inny niz wszystkie hehe..taki szpic ale jaki orginalny:)
Anja sliczna sesyjka i jaka Corcia fajniutka:)
Evika fajowe fotki masz:) brzusio duzy ale nie ma co sie dziwic:)
Justyna jak to fajnie zobaczyc jak brzusio zmienia sie z miesiaca na miesiac..super porownanie:)

ja dolaczam swoje z 35tc:) brzuch mocno opadl..
Mikus tez sie zalapal hehe

reklama
Zobacz załącznik 276602Zobacz załącznik 276603
Małgos- śiczny!jaki okrąglutki i wiesz...moim zdaniem nie opadł, mój bardziej obwisa ku dołowi tuż przy samych pachwinach.Ale kazda z nas sama to czuje, moze i juz Twoj opada, ale wyglada na wciąż ladnie sterczący :-)
Zmierzyłam obwód brzusia na wysokości pępka- 104 cm ! Nieźle to się poszerza ;-)2 cm na tydzien jak nic.
Dzsiaj po 3 dniach wyszłam w koncu na spacer z P.i pieskiem do parku, i tak długo się nie dało- upał mamamija...I juz wróćiłam do domku, do łóżeczka wylegiwac sie dalej.
Oto fotka brzusia z dzisiaj.

Ostatnia edycja:
Ten monument to socrealistyczny pomnik z lat 50 tych pt "Tańczące" - dar stolicy dla Śląska :-D Widzisz, a nie wiedzialam jak się zwie, przy tej okazji, że mnie zapytałaś - poszperałam i znalazłam :-) W całym parku jest rozsiane około 50 takich rzeźb- zwą ją także galerią sztuki śląskiej. Lubię tam jezdzic na spacerek, orpocz parku jest tam zoo, lunapark, skansen,planetarium, i gigantyczne połacie zieleni ze starymi dębami, oczkami wodnymi, kanalem, jeziorkiem.
Ten park to Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku w Chorzowie, mam bliziutko- i bedzie gdzie spacerowac z Julką :-) Anitas pisala, ze bodajze wczoraj byla w tamtejszym zoo, z mezem i córeczką.

Ten monument to socrealistyczny pomnik z lat 50 tych pt "Tańczące" - dar stolicy dla Śląska :-D Widzisz, a nie wiedzialam jak się zwie, przy tej okazji, że mnie zapytałaś - poszperałam i znalazłam :-) W całym parku jest rozsiane około 50 takich rzeźb- zwą ją także galerią sztuki śląskiej. Lubię tam jezdzic na spacerek, orpocz parku jest tam zoo, lunapark, skansen,planetarium, i gigantyczne połacie zieleni ze starymi dębami, oczkami wodnymi, kanalem, jeziorkiem.
Ten park to Wojewódzki Park Kultury i Wypoczynku w Chorzowie, mam bliziutko- i bedzie gdzie spacerowac z Julką :-) Anitas pisala, ze bodajze wczoraj byla w tamtejszym zoo, z mezem i córeczką.

Tak wlasnie wyglada to na hold zlozony twarzyszowi Gomułce hehe ;-) Ma to swoj klimat.. Ale widze, ze atrakcji w jednym parku macie w brut :-)

reklama
Do góry